Arkadaşlar Flarum nasıldır? Ben ücretsiz değildi diye hatırlıyordum ama sitede "free" yazıyor.
Flarum hep ücretsizdi, bence tasarımı XenForo'dan daha iyi duruyor.
Kurması dert ama, bir keresinde denemiştim sürekli bir sorun çıkıyordu.

Şahsi fikrim XenForo'dan sonraki en iyi forum yazılımı. Ücretsizler arasında en iyisi.

Yazılımcıya yaptırsan daha pahalıya gelir. Yazılımcı ile uğraşayacağına Xenforo al. O kadar paran yoksa ücretsiz yazılımlara yönel. Onlar üzerinden forum aç. Forumun büyürse ilerde Xenforo'ya geçersin.

Tam olarak nasıl bir forum düşünüyorsun?
Valla bana kalırsa, mesela konuyu görüntüleyenler kısmı falan var; bunlara hiç gerek yok. Destek kısmı olur, bir tane bütün işlemler oradan yapılır. Kısa süreliğine forum büyürse onlar için de ayrı yerler açılır. Soru sorulabilir ve makale yazılabilir bir forum fikri var. Forumda en çok ne zorlar, onu da bilmiyorum. Pek bilsem aslında işime yaramayacak olanları eler geçerim.

Arkadaşlar Flarum nasıldır? Ben ücretsiz değildi diye hatırlıyordum ama sitede "free" yazıyor.
Ücretsiz lakin SSH erişimi gerekiyor. SSH erişimli hosting paketi veren tek Hostinger var bildiğim kadarıyla. Normalde sunucu alman gerekiyor.
Ek olarak Flarum forum sitesi deneyimlemek istersen buradan ücretsiz forum açabilirsin. 1 yıl kadar açık kalıyor.

Ücretsiz lakin SSH erişimi gerekiyor. SSH erişimli hosting paketi veren tek Hostinger var bildiğim kadarıyla. Normalde sunucu alman gerekiyor.
Ek olarak Flarum forum sitesi deneyimlemek istersen buradan ücretsiz forum açabilirsin. 1 yıl kadar açık kalıyor.
Şimdi bu sitede açınca 1 yıl başka insanlar da girebilecek mi? Öyleyse bu şimdilik yeter. Sonraki süreçte forumu taşırım, son 3 ay kala falan yeni forum linkini veririm, oraya geçilir.