- Makaleler
- 43
Yazılımcı eğer tanıdık değilse XenForo'dan daha pahalıya gelir.
Register/login ve soru sorma kısmı ile blog yazısı kısmı yeter diye düşünüyorum. Çok mu minimal düşünüyorum?
Flarum hep ücretsizdi, bence tasarımı XenForo'dan daha iyi duruyor.Arkadaşlar Flarum nasıldır? Ben ücretsiz değildi diye hatırlıyordum ama sitede "free" yazıyor.
Valla bana kalırsa, mesela konuyu görüntüleyenler kısmı falan var; bunlara hiç gerek yok. Destek kısmı olur, bir tane bütün işlemler oradan yapılır. Kısa süreliğine forum büyürse onlar için de ayrı yerler açılır. Soru sorulabilir ve makale yazılabilir bir forum fikri var. Forumda en çok ne zorlar, onu da bilmiyorum. Pek bilsem aslında işime yaramayacak olanları eler geçerim.
Ücretsiz lakin SSH erişimi gerekiyor. SSH erişimli hosting paketi veren tek Hostinger var bildiğim kadarıyla. Normalde sunucu alman gerekiyor.Arkadaşlar Flarum nasıldır? Ben ücretsiz değildi diye hatırlıyordum ama sitede "free" yazıyor.
Flarum iyi duruyor onu kullanabilirim aslında.Yazılımcıya yaptırsan daha pahalıya gelir. Yazılımcı ile uğraşayacağına Xenforo al. O kadar paran yoksa ücretsiz yazılımlara yönel. Onlar üzerinden forum aç. Forumun büyürse ilerde Xenforo'ya geçersin.
Bu bir iki günde bile yapılır. Minimal düşünmen kafandaki projeye bağlı. Proje senin.Register/login ve soru sorma kısmı ile blog yazısı kısmı yeter diye düşünüyorum. Çok mu minimal düşünüyorum?
Şimdi bu sitede açınca 1 yıl başka insanlar da girebilecek mi? Öyleyse bu şimdilik yeter. Sonraki süreçte forumu taşırım, son 3 ay kala falan yeni forum linkini veririm, oraya geçilir.Ücretsiz lakin SSH erişimi gerekiyor. SSH erişimli hosting paketi veren tek Hostinger var bildiğim kadarıyla. Normalde sunucu alman gerekiyor.
Ek olarak Flarum forum sitesi deneyimlemek istersen buradan ücretsiz forum açabilirsin. 1 yıl kadar açık kalıyor.
FreeFlarum | Sign Up
Create your own Flarum forum in under 1 minute with 1-click installation!freeflarum.com