KaraKurt
Uzman
Gpu'um R9 270 ve ufak bir yanlış anlaşılmada olmuş 3440 değilmiş işlemci 3430'muş fanını söktüğümde farkettim
Şu an hangisini kullansam benim açımdan daha iyi olur o zaman A8 5600K yı kullanırken turbo modunu aktif etmiştim performans artsın diye ama olmadı pc yeniden başlattı bios ayarlarından geri çektim sizin deyiminizle A8 5600K windoswda gözükmesede tüm çekirdeklerini kullanıyormudur.
Yok demiyorum zaten, ancak X3440 da gunumuzde nispeten eski kaliyor demek istiyorum.
Konu sahibi GPU belirtmemis ama X3440'a gecerse, su an A8 kullanirken dahili GPU'yu kullaniyorsa, X3440 gectiginde haricen ekran karti masrafi da olacak. Bu da onemli bir kriter, eger cok masrafa patlayacaksa modern bir APU sisteme gecmek cok daha mantikli olabilir.
Şu an hangisini kullansam benim açımdan daha iyi olur o zaman A8 5600K yı kullanırken turbo modunu aktif etmiştim performans artsın diye ama olmadı pc yeniden başlattı bios ayarlarından geri çektim sizin deyiminizle A8 5600K windoswda gözükmesede tüm çekirdeklerini kullanıyormudur.
Son düzenleme: