İşlemci olarak AMD.
Detaylar
Kim cevapladı?SunseTTime
Başarılı
Intel tarafı çözse de fanboy olmam ya; X3D işlemciler ile çatır çatır sorunsuz FPS oyunu oynayan oynuyor mu oynuyor. Bizim bahtsızlığımız diyelim. Yeter ki çözsün derdimiz o.Nedense forumda AMD Intel kapışmaları yine alevlendi. Açıkçası Intel platformunun senin sorununa çözüm olup olmayacağını en çok merak edenlerden biri de benim![]()
- Makaleler
- 2
AMD. Intel kullanan adam adam mıdır lo?
Güncel olarak AMD derim.
Jahrein Fan
Üstün
- Makaleler
- 4
Bence asıl Intel adamdır ya. FX 8350 8 çekirdeğe rağmen i7 4770'i alamıyor. AMD bildiğin elektronik atık üretiyor. 2011'de çıkan AMD işlemci GTX 760 Ti ile YouTube 720p açamazken Q6600 içinden geçiyor.
Son düzenleyen: Moderatör:
Intel tarafı çözse de fanboy olmam ya; X3D işlemciler ile çatır çatır sorunsuz FPS oyunu oynayan oynuyor mu oynuyor. Bizim bahtsızlığımız diyelim. Yeter ki çözsün derdimiz o.![]()
Ne bahtı? R7 7800X3D tamam benim işlemci bozuk. R9 9800X3D tamam bana kötü olan geldi. R9 9950X3D bu neden sorunlu peki?
Bir yerde "dur" demek lazım.
xmatugfg 5
Yetkin
- Makaleler
- 1
Bunun savasi olmaz. Para miktarına bagli. Hangisi kullanım amacıma uygunsa onu alırım.
Genel kullanım icin AMD guzel ama.
Son düzenleyen: Moderatör:
Konuları görmüyor gibi AMD diyor, çıldırmamak elde değil. @Ayhan Dönmez @SunseTTime Oyuncu @LH44 elendi.