ggbye

Başarılı
Makaleler
1
Yer
Bursa
2.el olarak i7 14700K ve MSI B760M Gaming Plus aldım. 140 hava kullanıyorum. Temiz kuruluma geçeceğim. Değerlerim nasıl? BIOS default şu an neler değiştirmem gerek?

@Ayhan Dönmez @SunseTTime @lowkey99 @LH44 @CRT_User

image.webp

image.webp

93 derece ve 250W güç tüketimi normal mi?

Dosya Ekleri

• image.webp
    image.webp
    3,3 MB · Görüntüleme: 88
  • image.webp
    image.webp
    4 MB · Görüntüleme: 101
@LH44 bu güçlendirme kitleri, kule tipi soğutucuya uygun olur mu? Fark olmaması lazım diye biliyorum.

Uygun. BIOS güncel mi? Mikrokod değişti, kesin güncelle. Global SVID ya da Actual VRM Core Voltage Negative Offset -0.050 girdin mi?

Bunları yapıp tekrardan görsel ilet. LGA 1700 Frame önemli. 5-10 derece arası düşüş var ortalama.

TF-7 yeterl, fanteziye gerek yok. Macun sihir değildir. Çarpı ve köşelere nokta olarak ya da az ısıtıpı ince hat çekerek kullan. Katı macun, vizkozite yüksek bunlarda.

13620H ve 13650HX'li iki farklı laptop kullandığım dönemde ısınma illaki yaşamıştım fakat watt sınırlaması ile minimize edilebiliyordu. Şimdi sen dersin ki performans kaybı yaşayacaksam neden aldım, o yüzden sağlam bir soğutucu senin kullanım senaryona daha mantıklı olacak.

Uygun. BIOS güncel mi? Mikrokod değişti, kesin güncelle. Global svıd ya da actual VRM Core voltage negative offset -0.050 girdin mi?

Bunları yapıp tekrardan görsel ilet. LGA 1700 frame önemli. 5-10 derece arası düşüş var ortalama.

TF-7 yeterl, fanteziye gerek yok. Macun sihir değildir. Çarpı ve köşelere nokta olarak ya da az ısıtıpı ince hat çekerek kullan. Katı macun, vizkozite yüksek bunlarda.

BIOS güncelleyip geleyim hocam.

Son düzenleyen: Moderatör: