13620h ve 13650Hx'li iki farklı laptop kullandığım dönemde ısınma illaki yaşamıştım fakat watt sınırlaması ile minimize edilebiliyordu. Şimdi sen dersin ki performans kaybı yaşayacaksam neden aldım, o yüzden sağlam bir soğutucu senin kullanım senaryona daha mantıklı olacak.

Valorant oynuyorum, başka bir şey yaptığım yok. 250W orada çekmez. 90 en fazla çekeceği değer.

Valorant oynuyorum, başka bir şey yaptığım yok. 250W orada çekmez. 90 en fazla çekeceği değer.

10 nm ile 4 nm arasındaki devasa fark. Aynı testte 205 W üstü olmuyor. 105 derecede mümkün. 95 Tj Max. ile maksimum bu kadar.

1770143726400.webp

105 derece 3D uçuyor. 95 üzeri sağlıklı değil 3D'lere.

Son düzenleyen: Moderatör:
YouTube'dan baktım senin için fakat çok da az çekmiyormuş. 120W civarı. (2K, High grafiklerde test edilmiş bu arada.)

fff.webp

Ekran kartı ve CPU senle aynı. Soğutucu olarak ''Thermalright Aqua Elite 360 V3 RGB Water Cooling CPU Cooler'' kullanılmış böyle olduğu halde 57-60 derecede geziyor. @ggbye Muhtemelen düzgün bir soğutucu gerekecek sana da.