Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Dahili grafik kartı varsa ve destekliyorsa kullanırsın. Direkt olarak işlemcide kullanılmıyor diye biliyorum. Detaylı bilgi için:
www.intel.com
Information on Intel® XeSS (Xe Super Sampling)
Frequently asked questions about Intel XeSS technology.
Dahili grafik kartı varsa ve destekliyorsa kullanırsın. Direkt olarak işlemcide kullanılmıyor diye biliyorum. Detaylı bilgi için:
www.intel.com
Frequently asked questions about Intel XeSS technology.
Thanos
Üstün
![]()
Frequently asked questions about Intel XeSS technology.www.intel.com
i9 14900K i7 14700K gibi işlemcilerin içindeki ekran kartlarıyla kullanabilir miyim?
XeSS kullanabilmek için, kartınızın shader model 6.4+ ve DP4a talimatlarını desteklemesi gerekli. Bu da grafik kartı bulunduran 11. Nesil ve üstünde, bu XeSS teknolojisini kullanabilmenize olanak sağlıyor.
yusufklncc
Üstün
- Makaleler
- 9
Witcher 3'te kullanıyordum.
XeSS gibi teknolojiler grafik biriminin olmadığı yerde yani işlemcilerde kullanılmaz.
www.intel.com
Will Intel® XeSS Work with Graphics Cards from Other Vendors?
Intel® XeSS support on graphics cards from other manufacturers.
Thanos
Üstün
XeSS kullanabilmek için, kartınızın shader model 6.4+ ve DP4a talimatlarını desteklemesi gerekli. Bu da grafik kartı bulunduran 11. nesil ve üstünde, bu XeSS teknolojisini kullanabilmenize olanak sağlıyor.
Yani i9 14900K işlemci alırsam XeSS teknolojisini çalıştırabiliyor muyum?
İşlemci üzerinden mi XeSS teknolojisini kullanıyordunuz ve işlemci modeliniz nedir?
Evet, çalıştırabilirsiniz.Yani i9 14900K işlemci alırsam XeSS teknolojisini çalıştırabiliyor muyum?
yusufklncc
Üstün
- Makaleler
- 9
13900H.İşlemci üzerinden mi XeSS teknolojisini kullanıyordunuz ve işlemci modeliniz nedir?