- Makaleler
- 17
Fiyat birden 2000 TL civarı çakılmış, almayı düşünen varsa değerlendirebilir. RX 9070 XT'lerin bu fiyatlara düşmesi sevindirici
Eki Görüntüle 146316
Fiyat birden 2000 TL civarı çakılmış, almayı düşünen varsa değerlendirebilir. RX 9070 XT'lerin bu fiyatlara düşmesi sevindirici
Evet onun da konusunu açmıştımGaming OC'de dusmus. Herhalde yeni parti kartlar geldi.
Hala olması gereken seviyelerde değil kart. 30k bandında olsa her kart, müthiş olacak. 33K 9070XT için fazla. Ancak 5070 Ti minimum 40k bandında olduğunu düşünürsek. Günü kurtarmalık alınabilir.
Sadece yüzde fark 8 yok. DLSS var MFG var Cuda var. DLSS oyunlara daha çabuk geliyor FSR'ye nazaran.30k MSRP fiyati zaten. Model farki olarak 100 dolardan az fiyat bicmisler.
Minimum 40k dedigin 5070 Ti ile 200 dolar fark var arada. Ortalama %8 performans icin 200 dolar fark vereceksin.
Bu ulkede asgari ucret 550 dolar. Bilmem haberin var mi?
Sadece yüzde fark 8 yok. DLSS var mfg var CUDA var. DLSS oyunlara daha çabuk geliyor FSR'ye nazaran.
30k MSRP fiyati zaten. Model farki olarak 100 dolardan az fiyat bicmisler.
Minimum 40k dedigin 5070 Ti ile 200 dolar fark var arada. Ortalama %8 performans icin 200 dolar fark vereceksin.
Bu ulkede asgari ucret 550 dolar. Bilmem haberin var mi?
Ben burada 5070 Ti övecek tek bir şey söylemedim. Rekabet bize yarar. 9070XT insanlar F/P diye alıyordu. 4-5k fark için ben 5070 Ti alırdım. Aklını kullanabilen de böyle yapacaktır. Ki ben ne demişim, fiyatı biraz daha düşebilir ancak şu an bile günü kurtarmalık alınabilir diye.
%8 fark diye bir şey yok. AMD driverları yıllar önceki NVIDIA kartlarla bile eş değil. Bir de NVIDIA'nın desteklediği program sayısı daha fazla. İlk defa NVIDIA'nın bir driverı kötü yaptığını gördüm ben o da ilk yani. AMD yıllarca neler çektirdi insanlara. Bilmem haberin var mı?