Elektronik XFX Mercury RX 9070 XT 33.272 TL!

Kime göre neye göre performans bakılacak tek şeymiş asıl sen 2013 yılında kalmışsın belli.

Her şey tamam ama driver sorunu yok artık bu algıdan çıkın lütfen. Nefret ede ede kullandığım 6650 XT kartımda bile driver adına sorun yaşamadım.

Her şey tamam ama driver sorunu yok artık bu algıdan çıkın lütfen. Nefret ede ede kullandığım 6650 XT kartımda bile driver adına sorun yaşamadım.

Ben orada yıllarca neler çektirdi demişim. Hala devam ediyor gibi bir şey demedim. Ancak bunca zaman sorunlu olduğu için insanlara hala güven vermiyor.

Arada 4-5 fark yoktan kastınız ne hocam? Onu anlamadım ben.

Gördünüz mü bilmiyorum, ancak ben bu forumda RTX 50 serisiyle alakalı sürekli alınmaz diyorum, evet alınmaz. Beklentileri hiçbir şekilde karşılayamadılar. Ancak hala NVIDIA kartlar AMD'lere göre daha optimize. Desteklediği program fazla, editörlük gibi işlerin varsa 200 dolar değil 400 dolar fark olsa vereceksin.

Df'nin incelemesinde açıkça görüldüğü gibi DLSS vs FSR arasında bu daha kaliteli diye secim yapmak eskide kaldı. DLSS transformer>fsr4>dlss cnn şeklinde sıralanıyor. Kalite farkı fazladan para harcamayı gerektirmeyecek kadar az.
Kullanabildikleri oyun sayıları aynı, AMD bunu mod desteğine borçlu tabii. Ama DLSS daha fazla oyunda kullanıyoruz iddiası yanlış.
Driver sorunları için zaten kaynak vermeye gerek yok. Hala NVIDIA daha stabil diyenlerin eskiden karneyle alışveriş yapıyoruz diye gezen yaşlılardan farkı yok. Laf anlatmak manasız böyle tiplere. Yine de çok lazımsa bakarsınız. AMD'nin driver sıkıntılarının böyle dalga geçilecek kıvama geldiğini hatırlamıyorum.
Edit ve iş amaçlı NVIDIA tavsiye ediyoruz palavrasına sığınmayın. Kullanıcılar için üretilen GPU'lar %80 üzerinde oranda oyun amacıyla alınıyor ve kullanılıyor. İşi için kullanacak adamın bizim tavsiyemize ihtiyacı olmaz. Gayet genel konuşabiliriz.
Son olarak AMD fanboyları böyle kafa ütülerdi eski serilerde(ham güç, RT gereksiz, upscale açmıyorum görüntüyü bozuyor), 9000'lerle beraber onlar akıllandı şimdi yeşiller kafayı kırdı.

Firmalar genel de yeşil ile anlaşıyor FSR 4'ü birçok oyun da göremeye biliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…