Makaleler
1
Yer
Phoenix, Arizona
Sistemi dizeli daha birkaç ay oldu, geçtiğimiz haftalarda "HDMI Sinyal Yok" hatası aldım ve RAM'lerin yerini değiştirince sorun çözülmüştü. Dün yine aynısı oldu ve ne yaparsam yapayım sorun çözülmedi. Daha önce yaptığım gibi RAM'lerin yerini değiştirdim ama işe yaramadı, silgi ile RAM'leri sildim işe yaramadı, tek bir RAM ile denedim yine işe yaramadı, GPU'yu çıkarıp taktım ve işe yaramadı ve en son HDMI kablosunu değiştirdim yine işe yaramadı.

RAM markası: Apacer, 2X8.
Ekran kartı ise XFX RX6600.

Sizce ne yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
XFX RX 6600XT QICK ekran kartımda ben de bu problemi yaşadım. Eski işlemcim olan Ryzen 5 3400G ile görüntü alıp 6600XT'yi yük testine soktum, ardından normal işlemcimi takıp tekrar denedim ve görüntü aldım. O günden beri ekran gelmeme problemi yaşamıyorum. Eğer elinizde varsa başka bir ekran kartı deneyin yoksa çok ucuza sadece görüntü almanızı sağlayacak ekran kartları alıp test etmek amaçlı deneyebilirsiniz.

XFX RX 6600XT QICK ekran kartımda ben de bu problemi yaşadım. Eski işlemcim olan Ryzen 5 3400G ile görüntü alıp 6600XT'yi yük testine soktum, ardından normal işlemcimi takıp tekrar denedim ve görüntü aldım. O günden beri ekran gelmeme problemi yaşamıyorum. Eğer elinizde varsa başka bir ekran kartı deneyin yoksa çok ucuza sadece görüntü almanızı sağlayacak ekran kartları alıp test etmek amaçlı deneyebilirsiniz.

Şu an bunu yapamam hocam.