XFX tarafında tepe model bir kart. Bu arada XFX, PowerColor ve ASRock ile birlikte en iyi AMD kart üreticisidir. Çıktığından beri gördüğü en düşük fiyat.
Detaylar
Kim cevapladı?Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Direkt en tepe 9070XT değil mi? Bu fiyata kesinlikle değer.
Değil hocam, @20424 hocam şu konuda en tepesini paylaştı, fakat tepe model bir kart;Direkt en tepe 9070XT değil mi? Bu fiyata kesinlikle değer.
Merhaba arkadaşlar. Sapphire RX 9070 Nitro+ modeli Amazon'da şu anda 30K'ya peşin fiyatına 6 taksit ile satılıyor. Daha düşük güç tüketimi ve verimlilik için XT olmayanı tercih etmek istedim. Bu model bu fiyattan daha aşağı düşmez diye düşünüyorum. Sizce nasıl şu anda fiyatı, alınmalı mı? RX 6700'den geçiş yapacağım.
- 10006
- nitro+ rx 9070 sapphire
- Forum: Bilgisayar Toplama
theusualtechnician
Başarılı
XFX tarafında tepe model bir kart. Bu arada XFX, PowerColor ve ASRock ile birlikte en iyi AMD kart üreticisidir. Çıktığından beri gördüğü en düşük fiyat.
DFS bilgisayar nasıl bir satıcı? Garantide sorun yaşayanlar olduğunu duymuştum. Distribütör garantili olmuyor galiba.
Güvenilir satıcı fakat satış sonrası desteğini bilmiyorum. Bugüne kadar büyük bir şikayetini duymadım.DFS bilgisayar nasıl bir satıcı? Garantide sorun yaşayanlar olduğunu duymuştum. Distribütör garantili olmuyor galiba.
Hayır hocam senin dediğin model magnetic air versiyon. Bunda vapor chamber yok.Vapor Chamber olan model mi onun bilgisi var mı? Yanlış bilmiyorsam Mercury modelinde 2 versiyon mevcut.
Amazon globalde yorumlarında kimisi var kimisi yok diyor kafa karıştırdılar oradanHayır hocam senin dediğin model magnetic air versiyon. Bunda vapor chamber yok.
II. inSTUnBULL
Becerikli
Tüm evi arabayı satın, bu ekran kartını alın. Beğenmezseniz de niye alıyorsun...(Devamı bariz) diye de söverler.XFX tarafında tepe model bir kart. Bu arada XFX, PowerColor ve ASRock ile birlikte en iyi AMD kart üreticisidir. Çıktığından beri gördüğü en düşük fiyat.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet