XGS-PON nerede satılır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Jarvis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 104
  • Etiketler Etiketler
    xgs-pon
Bütçe
15.000 TL

Jarvis

Başarılı
Yer
İstanbul
Selamlar,

Şu anda 1000/50 TurkNet kullanmaktayım ancak önümüzdeki 1-2 hafta içinde 2G internete geçeceğim. Malum Sansüronline meselesinden mütevellit, evde kendime ait ekipmana geçmek istiyorum. Şu an kullandığım router TP-Link BE450, açıkçası memnunum ve kendisinde 10G ve 2.5G WAN/LAN var ancak kullanmak için XGS-PON gerek. Türkiye'de satan var mı bulamadım. Bilen varsa ve paylaşırsa sevinirim.

Ayrıca genel olarak cihaz-yöntem-setup öneriniz varsa da dinlemek isterim.

Bizde bir tane var şu anda. Eğer rehber yapacaksan verebilirim. Yanlışım yoksa Majdev gizli ayarlarını da açmıştı. TP-Link XGZ030.

Olur, çok sevinirim. Hedeflediğim şey ISS XGPON vs özelin arasındaki passthrough ölçümü. Çünkü bu ISS ONT ve OLT iletişiminde bir sıkıntı var genel olarak. İsteğe bağlı rehber konu başlığı olursa onları da test ederim. Benim amacım evdeki en uç noktaya kayıpsız interneti dağıtmak ve NAS'da limit yememek.

Bu arada yakalamışken sorayım, sence BE450'yi upgrade etmek gerek mi? BE800 alma imkanım var ABD'den ama çok araftayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…