Yengemin Xiaomi 11 (tam hangi model emin değilim Pro veya s galiba pek önemi yok) telefonuna sürekli reklam çıkıyor. Premium Kaspersky ile tarattım tık yok tüm uygulamaları sildim tık yok. Format atmak istemiyor. Ben de inatlaşıyorum virüsle. Bazen uygulama kuruyor QNB bonus flash falan kurmuş. Gett apps diye bir uygulamadan yüklenmiş ve kaldıramıyorum. Sistem uygulaması galiba get apps. Var mı devası? Daha önce karşılaşan nasıl çözdü? Uygulamaları sildim hepsini. Get apps kalkmıyor.

GetApps gibi bloatware uygulamalardan kurtulmak için şu rehberdeki işlemleri uygulayın.
Ek olarak şu rehber ile AdGuard DNS ayarlayın. Sorununuz çözülecektir.

GetApps gibi bloatware uygulamalardan kurtulmak için şu rehberdeki işlemleri uygulayın.
Ek olarak şu rehber ile AdGuard DNS ayarlayın. Sorununuz çözülecektir.
Hocam halen virüs var mış gibi. Sonuçta uygulama yüklüyor sürekli. Bunları yapsam bile arkada sorun olmaz mı?
Telefonu bilgisayara bağlayıp ADB (Android Debug Bridge) aracılığıyla GetApps uygulamasını kaldırabilirsin. İstersen nasıl yapacağını anlatabilirim.

Hocam halen virüs var mış gibi. Sonuçta uygulama yüklüyor sürekli. Bunları yapsam bile arkada sorun olmaz mı?
Virüs taraması yaptım ve virüs çıkmadı demişsiniz zaten hocam. O Zaman Xioami'nin GetApps uygulaması kendi kendine uygulama yüklüyordur büyük ihtimal. Gereksiz uygulamaları silin ve AdGuard DNS ayarlayın. Sorununuz çözülecektir.

Hocam eğer sorun dediğiniz gibi GetApps kaynaklıysa GetApps'i silince sorunun geçmesi lazım. İsterseniz nasıl basit bir şekilde ADB kullanarak kaldırabileceğinizi anlatabilirim, üstüne bir de @Cyanogen'nın attığı gibi AdGuard DNS ayarlarsınız mis gibi olur.

Virüs taraması yaptım ve virüs çıkmadı demişsiniz zaten hocam. O Zaman Xioami'nin GetApps uygulaması kendi kendine uygulama yüklüyordur büyük ihtimal. Gereksiz uygulamaları silin ve AdGuard DNS ayarlayın. Sorununuz çözülecektir.
Teşekkürler. Çanananoçöon abiler yine yaptılar yapacaklarını galiba. Irkçılık yapmıyorum para verdiğimiz telefonlar öyle olunca ne diyebilirim başka?

Teşekkürler. Çanananoçöon abiler yine yaptılar yapacaklarını galiba. Irkçılık yapmıyorum para verdiğimiz telefonlar öyle olunca ne diyebilirim başka?

Klasik Xiaomi hocam. Kendileri yine şaşırtmıyor. Dediğim gibi yapın. Eğer sorununuz çözülmez ise yardımcı olmaya çalışırım.

Artı -1 Eksi
Otomatik oyun ve uygulama yüklenmemesi için gettapps uygulamasına gir profile tıkla sağ üst köşeden ayarlara bas oradan gizlilik ve son olarak iznin geri çekilmesi yaparak gettapps uygulamasını devre dışı bırakabilirsin her şeyi Play Store'dan indiriyoruz zaten. PC'yle uğraşmaya gerek yok bir Xiaomi telefon aldığımda ilk yaptığım ayardır. Reklam engellemesi için de 4 5 ayar var YouTube üzerinden kolayca bulup yapabilirsin. Onlarda tek tek temizle aracı mi video vs uygulamalara girip ayarladan yine iznin geri çekilmesi yaparsan devre dışı kalır yine girdiğinde uygulamayı ilk kez açıyor gibi size seçenekler sunar.

Hocam eğer sorun dediğiniz gibi getapps kaynaklıysa Getapps'i silince sorunun geçmesi lazım. İsterseniz nasıl basit bir şekilde ADB kullanarak kaldırabileceğinizi anlatabilirim, üstüne bir de @Cyanogen'nın attığı gibi AdGuard DNS ayarlarsınız mis gibi olur.

Hocam detaylı bir anlatım yapar mısınız? Bana da lazım çünkü.