Aard

Çalışkan
Cihaz
Xiaomi 11T
Selamlar, cihazım Xiaomi 11T, Play Store üzerinden hiçbir şekilde oyunu indiremiyorum. Xiaomi'nin kendi uygulama mağazası olan Mi Picks'ten de indirdim fakat oyuna girince direkt olarak Play Store'a atıyor ve "Cihazınızda yüklü uygulama tanınmadı, bu uygulama cihazınıza zarar verebilir" hata mesajını alıyorum.

Bunun çözümü var mıdır?

Son düzenleme:
Selamlar, cihazım Xiaomi 11T, Play Store üzerinden hiçbir şekilde oyunu indiremiyorum. Xiaomi'nin kendi uygulama mağazası olan Mi Picks'ten de indirdim fakat oyuna girince direkt olarak Play Store'a atıyor ve "Cihazınızda yüklü uygulama tanınmadı, bu uygulama cihazınıza zarar verebilir" hata mesajını alıyorum.

Bunun çözümü var mıdır?
Bu uyumluluk sorununu çözmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Cihaz Yazılımını Güncelleme:
- Ayarlar'a gidin.
- "Hakkında" bölümüne tıklayın.
- "Yazılım güncellemesi" seçeneğini seçin.
- Eğer bir güncelleme varsa, indirip yükleyin.

2. Oyunu Play Store'dan İndirme:
- Google Play Store’a girin.
- Hesabınızla oturum açıp, "ARK: Ultimate Mobile Edition" oyununu aratın ve oradan indirin.
- Eğer indiremiyorsanız, Play Store'un güncel olup olmadığını kontrol edin veya güncellemeleri gerçekleştirin.

3. Uygulamaların İzinlerini Kontrol Etme:
- Ayarlar > Uygulamalar’a gidin.
- "ARK: Ultimate Mobile Edition" uygulamasını bulun.
- İzinler sekmesine tıklayın ve gerekli izinlerin açık olduğundan emin olun.

4. Cihazın Güvenlik Ayarlarını Gözden Geçirme:
- Ayarlar > Güvenlik bölümüne gidin.
- "Kaynağı bilinmeyen uygulamalara izin ver" seçeneğini kapalı tutun.
- Bu adım, yalnızca resmi kaynaklardan uygulama yüklemenizi sağlar.

5. Veri ve Önbelleği Temizleme:
- Ayarlar > Uygulamalar’a gidin.
- Play Store ve "ARK: Ultimate Mobile Edition" için önbelleği ve veriyi temizleyin.

6. Cihazı Yeniden Başlatma:
- Tüm bu adımları uyguladıktan sonra cihazınızı yeniden başlatın.

7. APK Dosyası ile Deneme:
- Eğer yukarıdaki adımlar işe yaramazsa, güvenilir bir kaynaktan APK dosyasını indirip yüklemeyi düşünebilirsiniz. Ancak, bu adım güvenlik riskleri taşıyabileceği için dikkatli olmalısınız.

Eğer sorun devam ederse, Xiaomi’nin resmi destek kanallarından yardım almanızı öneririm.