forum.miuiturkiye.net
Şuan bana 12/09/2025 saat akşam 7 ye (çin saatine göre 00.00) zaman verdi. Bakalım olacak mı. Eğer olumlu yada olumsuz sonuçlanırsa güncelleme yapacağım. İnşallah çindeki gibi os2.0 ile birlikte kilit açma iptal edilmemiştir.Haber - [Rehber] HyperOS Bootloader Kilidi Açma - Adım Adım Anlatım
Xiaomi HyperOS Bootloader Açma Rehberi: Ön Gereklilikler: En az 30 günlük bir Xiaomi hesabına sahip olmalısınız. Eğer hesabınız yoksa, yeni bir hesap açacaksanız 30 gün beklemeniz gerekecektir. Daha önce mevcut olan bir hesabınız varsa bunu kullanabilirsiniz. Fakat unutmayın bir hesabın aylık...forum.miuiturkiye.net
Umarım işinize yarar pek bilgi sahibi değilim.
Güncelleme: 16/09/2025 tarihine verdi zamanı uyuz xiaomiŞuan bana 12/09/2025 saat akşam 7 ye (çin saatine göre 00.00) zaman verdi. Bakalım olacak mı. Eğer olumlu yada olumsuz sonuçlanırsa güncelleme yapacağım. İnşallah çindeki gibi os2.0 ile birlikte kilit açma iptal edilmemiştir.
İyi günler Hocam halledebildiniz açtınızmı kilidi?Şuan bana 12/09/2025 saat akşam 7 ye (çin saatine göre 00.00) zaman verdi. Bakalım olacak mı. Eğer olumlu yada olumsuz sonuçlanırsa güncelleme yapacağım. İnşallah çindeki gibi os2.0 ile birlikte kilit açma iptal edilmemiştir.
Güncelleme: 16/09/2025 tarihine verdi zamanı uyuz xiaomi![]()