TMW

Deneyimli

Ürün, altındaki 100 TL kuponla belirtilen fiyata geliyor.

1741524032409.webp
1741524069689.webp

Klas GSM adlı satıcı 707 TL'ye satmakta ancak güvenilirliği tartışma konusu. Mi.Com'da da hem stoğu tükenmiş hem de fiyatı yükselmiş görünüyor.

1741524325034.webp

Poco X3 GT telefonum var, orjinal şarj cihazı + kablosuyla önceden şarj ederken sıkıntı yoktu, kablom 3.senenin sonunda hakkın rahmetine kavuştu, yeni bir 67 watt type-a to type-c kablo aldım, 67watt max açıyor ve hızlı da şarj ediyor, sorun yok fakat telefon resmen LAG'lı bir şekilde çalışıyor şarj esnasında. Bu sebeple şarjda oyun vs. oynayamıyorum. Önceden şarj ederken rahatlıkla kullanabiliyordum ama artık yapamıyorum.

Bunu almalı mıyım düşünüyorum.

@theusualtechnician

Normal hızda şarj edecektir. Çıkış gücü daha farklı olduğundan Macbook'a hızlı şarj konusunda uymayacaktır. Macbook şarj adaptörünün üzerinde yazan çıkış verilerine uyan bir adaptör olursa daha iyi olur.

@RebeLKilleR

Ürün iade edilebiliyorsa alınabilir. Cihaz 67 W hızında şarj olduğundan 20-100 şeklinde ortalama 35 dakikada şarj olur aslında. Eğer ki şimdi rahatsız ediyorsa ileride de edecektir bu donma olayı. Kullanıma göre de gerekiyor gibi gözüküyor.

@RebeLKilleR

Ürün iade edilebiliyorsa alınabilir. Cihaz 67 W hızında şarj olduğundan 20-100 şeklinde ortalama 35 dakikada şarj olur aslında. Eğer ki şimdi rahatsız ediyorsa ileride de edecektir bu donma olayı. Kullanıma göre de gerekiyor gibi gözüküyor.

Şarj hızında sorun yok dediğim gibi, çalışıyor fakat şarjda cihazı kullanmak zulüm oluyor maalesef. Kafamda Anker 736 Nano II 100watt Type-C Adaptör almak var, yanına da 240watt destekli Type-C to Type-C Thunderbolt kablo almak var, sebebi ise Poco telefonum yavaştan miladını doldurmak üzere. Bundan sonra bir cihaz alacak olursam onunla da uyumlu olacak bir şarj cihazı + kablo olur, aynı zamanda bu telefona da denerim, bakalım neler olacak...

Kendi sitesi dışında bu ürünü başka yerden almayın.

Ürünün kendi sitesinde 67watt adaptör stokta yok, 120watt adaptör ise 9.999 TL olarak görünüyor maalesef. Keşke o kadar zengin olsak da düşünmeden sipariş etsek.

Baeuse un 100 tl ye 100 watt kabloları vardı d&r da. Orda kalmadıysa aliexpress te var baseuse. Thunderbolt a yazık olur bence şarj için kullanınca.

Hindistan xiaomi mağazasında da 1000 tl civarına satılıyor. Tr mağazasında fiyat hatalı bence.

Ekleme: Xiaomi cihazları 120 watt şarj etse de pd 65 watt desteklediği için laptopları maksimum 65 watt hızda şarj edecek. Bu da pd 3.0 95-120 watt arası destekli laptopları şarj edemeyeceği anlamına geliyor. Çünkü laptopların minimum amper limitleri var.

Son düzenleme: