Xiaomi 14 Ultra alınır mı?

Makaleler
5
Arkadaşlar merhaba, şuan bütçem Mi 13 Ultra'ya Mi 14T Pro'ya yetiyor ancak piyasanın düşmesini bekleyip 14 Ultra almayı düşünüyorum. Sizce 2-3 ay beklemeye değer mi? 20-25 bin bütçesinde daha iyi bir cihaz bulabileceğimi düşünmüyorum sanırsam.

Piyasa hakkinda bilgim yok fakat o fiyatlara duserse kesinlikle alinir. Bemce dusmez cunku kur surekli artiyor ve zamlar ust uste geliyor. Mi 13 Ultranin batarya omru cok iyi degildi sanki. Mi 14T Pro guzel cihaz ama.
Yurtdışı fiyatları bunlar hocam. Mi 13 Ultra alacaktım ancak işlemcisi 14 Ultra'ya kıyasla kötü geldi. Mi 14T Pro'da amiral gemisi cihaz değil dendi o yüzden en az 5 yıl kullanacağım cihaz için biraz kendimi zorlamak istiyorum.

Güzel cihaz, alınır tabi ki. Mi 14T pro da amiral gemisi sayılacak bir cihaz ki ben sayıyorum; kamera olsun, performans olsun fiyat bandında gayet iyi, güzel bir süre de götürür, üzmez. Ultra alamayacaksan 14T pro öneririm.

Mi 14T Pro amiral gemisi gibi. S24 fenin Pro versiyonu olduğunu düşün. Yaklaşık öyle bir şey. Eğer kamera çok önemli değilse Mi 14T Pro işini görür.

Mi 14T Pro amiral gemisi gibi. S24 fenin Pro versiyonu olduğunu düşün. Yaklaşık öyle bir şey. Eğer kamera çok önemli değilse Mi 14T Pro işini görür.
Hocam elimdeki cihaz şuan işimi görüyor acelem yok. Bataryasını da yeni değiştim o yüzden piyasanın düşmesini beklemek mantıklı olur mu? 20 bin civarına Mi 14T Pro almak yerine 5-6 daha koyup Mi 14 Ultra almak daha mantıklı bence. Kamera ile işim yok ama bu fırsat 5 yıl daha elime geçmeyecek maalesef.

Az farkla tabi ki 14 Ultra almak daha mantıklı özellikle kamerası için, ama fiyatlar düşer mi orasını bilemem, daha da artabilir. 14T pro da işini görür.

Kamera ile işin yoksa 14t Pro al geç işlemci ekran batarya konusunda çok farkları yok ama 14t Pro biraz daha avantajlı. 5 6 koyulacak fark yok bence.

Az farkla tabi ki 14 Ultra almak daha mantıklı özellikle kamerası için, ama fiyatlar düşer mi orasını bilemem, daha da artabilir. 14T pro da işini görür.
Kamera ile işin yoksa 14t Pro al geç işlemci ekran batarya konusunda çok farkları yok ama 14t Pro biraz daha avantajlı. 5 6 koyulacak fark yok bence.
Elimdeki Note 8 Pro kamerası da işimi görüyor ancak OIS lazım sadece. O da Mi 14T Pro'da var. 15 serisi çıkacağı için 14 serisinin fiyatının düşeceğini düşünüyorum. Tanıdık telefoncu arkadaşlarım da o yönde düşünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…