Benzer fiyata birkaç ay önce server kayıtlı olarak aldım, kişisel deneyimlerimin hepsini yazamam ama cihazda beni memnun etmeyen tek şey telefonun günü çıkaramaması, en az günde 3-4 kere şarja bırakıyorum ve pil performansın danmemnun değilim onun dışında cihazın yazılımı gayet iyi daha önce S21 Plus kullanmış biri olarak Xiaomi'nin arayüzünü daha çok beğendiğimi söyleyebilirim, ayrıca cihazın arayüz performansı da yeterli çoğu yerde yazılımını çok öldürüyorlar Xiaomi cihazların.

Cihazın çoğu zaman ısındığını bile hissetmiyorum serin çalışıyor diyebilirim hele ki 8 Elite gibi bir işlemciyle bence çok serin çalışıyor, kamera konusunda teknik bilgiye sahip değilim ama çok üst seviye bir kamera kullanıldığını söyleyebilirim, abimdeki S24 ile karşılaştırdığımızda Xiaomi'nin kamerası daha canlı ve uzaktaki görselleri daha net gösterdiğini fark ettik.

Sizin yerinizde olsam S25 almaya çalışırdım, genel anlamda daha stabil bir cihaz ve 2. el fiyatları da çok benzer bu cihazların.

Benzer fiyata birkaç ay önce server kayıtlı olarak aldım, kişisel deneyimlerimin hepsini yazamam ama cihazda beni memnun etmeyen tek şey telefonun günü çıkaramaması, en az günde 3-4 kere şarja bırakıyorum ve pil performansın danmemnun değilim onun dışında cihazın yazılımı gayet iyi daha önce S21 Plus kullanmış biri olarak Xiaomi'nin arayüzünü daha çok beğendiğimi söyleyebilirim, ayrıca cihazın arayüz performansı da yeterli çoğu yerde yazılımını çok öldürüyorlar Xiaomi cihazların.

Cihazın çoğu zaman ısındığını bile hissetmiyorum serin çalışıyor diyebilirim hele ki 8 Elite gibi bir işlemciyle bence çok serin çalışıyor, kamera konusunda teknik bilgiye sahip değilim ama çok üst seviye bir kamera kullanıldığını söyleyebilirim, abimdeki S24 ile karşılaştırdığımızda Xiaomi'nin kamerası daha canlı ve uzaktaki görselleri daha net gösterdiğini fark ettik.

Sizin yerinizde olsam S25 almaya çalışırdım, genel anlamda daha stabil bir cihaz ve 2. el fiyatları da çok benzer bu cihazların.
Gün içinde cihazı ne kadar kullanıyorsunuz?
Pil ömrü ve yazılım vasat. Fakat kamera olarak S25'den iyi. Benim kullanacağım türde bir telefon değil. Kullanım durumunu, hangi telefondan geçeceğini belirtmemişsin. O yüzden sana uyar mı uymaz mı kestiremiyorum.
Note 8 Pro kullanıyorum.
Evet alınır ancak TR ve sıfır olarak S25 FE varken pek yaklaşmazdım yurt dışı cihazlara.
15 Pro düşünüyordum fakat sıkıntı yaşamamak için düz modele yöneldim.

Gün içinde cihazı ne kadar kullanıyorsunuz?

Note 8 Pro kullanıyorum.

15 Pro düşünüyordum fakat sıkıntı yaşamamak için düz modele yöneldim.

Oyun oynamıyorum 5-6 saat yoğun proje taslakları için kullandıktan sonra pil 10-15 arası kalıyor genelde şarja takıyorum bu durum ilk aldığımda da böyleydi şu an da böyle.

Pili gayet iyi bu arada. S23 ultradan geçtim, pili S23 serisini 2ye katlar neredeyse.
Yazılım konusunda katılıyorum, HyperOS 3.0 ile gelişme olsa da hâlâ geliştirmeleri gereken çok şey var.
S25, iPhone 16 ve Pixel 9'dan daha kötü pili. Ayrıca S23 Ultra'nın 3. yılı olacak çıktığı zamandan beri. Rakibi değil S23 ve S24 serisi.

Pili gayet iyi bu arada. S23 ultradan geçtim, pili S23 serisini 2ye katlar neredeyse.
Yazılım konusunda katılıyorum, HyperOS 3.0 ile gelişme olsa da hâlâ geliştirmeleri gereken çok şey var.

Size göre iyi olabilir ama çoğu foruma ya da epey yorumlarına bakın pil konusunda 100'den fazla şikayet var, yazılım tarafını ben beğendim açıkçası öyle büyük bir sorun yaşamadım sadece arka plandaki uygulamalar bazen kafalarına göre kapanıyor onun dışında bir sorun yaşamadım ama bu Samsung'un yazılımının daha iyi olduğunun gerçeğini değiştirmiyor, kesinlikle S25 öneririm 2. el de TR cihazlar 35 civarı var.