Elimdeki Note 8 Pro kamerası da işimi görüyor ancak OIS lazım sadece. O da Mi 14T Pro'da var. 15 serisi çıkacağı için 14 serisinin fiyatının düşeceğini düşünüyorum. Tanıdık telefoncu arkadaşlarım da o yönde düşünüyor.
Elimdeki Note 8 Pro kamerası da işimi görüyor ancak OIS lazım sadece. O da Mi 14T Pro'da var. 15 serisi çıkacağı için 14 serisinin fiyatının düşeceğini düşünüyorum. Tanıdık telefoncu arkadaşlarım da o yönde düşünüyor.
Oyun oynayan birisi değilim hocam ama oynarım diye düşünüyorum. Ek olarak ikinci eli telefonun 27-28 bine bulunabiliyor. 25 altına düşeceğini düşünüyorum.
Evet o konuda haklısınız. Mi 13 Ultra'da işimi görür Mi 11U'da. Ama kamera kısmında 120x özelliğini falan kullanırım diye düşünüyorum. Ek olarak telefoncu arkadaşın bahsettiği 16 serisiymiş
Oyun oynayan birisi değilim hocam ama oynarım diye düşünüyorum. Ek olarak ikinci eli telefonun 27-28 bine bulunabiliyor. 25 altına düşeceğini düşünüyorum.
Yurtdışı fiyatları hocam bunlar zaten. 2. el biraz daha ucuz olduğu için onları tercih etmek istiyorum hem yeni cihaz başına en fazla ne gelmiş olabilir?
Yurt dışı fiyatları hocam bunlar zaten. 2. el biraz daha ucuz olduğu için onları tercih etmek istiyorum hem yeni cihaz başına en fazla ne gelmiş olabilir?