Xiaomi 14 Ultra alınır mı?

Brick etme ihtimalim neredeyse milyonda 1. Güncellemeyi elle kurabilirim o sorun değil. Çin romdan eu rom geçiş yaptıktan sonra bl kapatsam? Şuan elimdeki tüm cihazlarda bl kilidi açık. Herhangi bir sorun da yaşamadım. Kesin Çin cihazı alacağım demiyorum sadece fikir alıyorum.

LYT900 güzel bir sensör. Malzeme kalitesi olarak ikisini de cumartesi günü incelediğimde aralarında pek fark yok gibiydi. Çin cihazı alırsan, bootloader kilidinin açılmış olmasına dikkat et. Eğer kilit yüzünden bir sorun yaşarsan, EU ROM kurup bootloader spoofer yükleyebilirsin.

Zaten cihazı aldığımda konu açarım takıldığım bir kısım olursa. Global cihaz almaya çalışacağım.

Peki sizce Çin alsam herhangi bir sorun olmaz değil mi?

Şebeke ufak tefek farklı olur ama sorun olmaz. Benim cihazımın global sürümü yok diye Çin almıştım. Çekmediği bir yer henüz keşfedemedim.

Dolar ile satıldığı ve dolar yükseldiği için tüm modellerin fiyatlar yükselmiş. Mesela 14U sıfır 940 dolar olmuş. Xiaomi 15 var 29.500 civarlarına.

Senin ihtimalin değil cihazın brick olma ihtimali var. Bomboş duran Xiaomi 12 cihazım fake global ROM'da 3 kere brick oldu. Alacağın Çin cihazda bl kapalı convert ROM'lar kullanabilirsin fakat convert ROM'lar stok ROM kadar iyi entegre çalışmıyor. Çin ROM'dan globale dönüp bl kapatınca brick oluyor olabilir ama para verip kilit kapalı şekilde EU ROM'da kurdurabilirsin. Çin hesap ücretleri her ay artıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…