Yiğidowski
Üstün
Telefonu salı günü aldım ve şu an SIM1 de takılı hat. Kayıt yaptırmadan toplam ne kadar kullanabilirim? Satıcı 15 ay dedi ama bu nasıl mümkün oluyor?
Hyperos 2 için daha fazlaymış sanırım ücret. Ben güncellemeyi düşünüyorum çok fazla fark olur mu?SIM1 4 ay, SIM2 4 ay. Sonra 1K'ya server kayıt. İçi açılmaz cihazın.
Var. 2026 Eylül'e kadar kayıt yaptırmadan kullanabilirsin.Hocam birde yılbaşında sıfırlanma olayı yok muydu?
HyperOS 2 için daha fazlaymış sanırım ücret. Ben güncellemeyi düşünüyorum çok fazla fark olur mu?
Hocam bir de yılbaşında sıfırlanma olayı yok muydu?
2 yapsam çok mu sorun çıkar? Neden daha da zorlaşıyor?HyperOS 1'de iken yap, daha sonra hiç sıkıntı çıkarmaz. İster 3-4 yükle.
2 yapsam çok mu sorun çıkar? Neden daha da zorlaşıyor?
Peki güncellesem kayıt yaptıracağım zaman rom atıp hyperos 1'e dönebilir miyim? Bootloader kilidini açacağım zaten. Eskiden 9T Pro ile kolayca yapıyordum artık yapılabilir mi?Şu anlık sistemde sorunlar var. HyperOS 2 olan MediaTek cihazlar kayıt olmuyor şu anlık.
Peki güncellesem kayıt yaptıracağım zaman ROM atıp HyperOS 1'e dönebilir miyim? Bootloader kilidini açacağım zaten. Eskiden 9T Pro ile kolayca yapıyordum artık yapılabilir mi?