Yiğidowski Üstün Katılım 10 Ocak 2024 Mesajlar 1.005 Çözümler 2 Beğeniler 353 Yer Türkiye Cumhuriyeti 8 Ağustos 2025 #1 Telefonu salı günü aldım ve şu an SIM1 de takılı hat. Kayıt yaptırmadan toplam ne kadar kullanabilirim? Satıcı 15 ay dedi ama bu nasıl mümkün oluyor?
Telefonu salı günü aldım ve şu an SIM1 de takılı hat. Kayıt yaptırmadan toplam ne kadar kullanabilirim? Satıcı 15 ay dedi ama bu nasıl mümkün oluyor?
KS KS Yiğidowski Üstün Katılım 10 Ocak 2024 Mesajlar 1.005 Çözümler 2 Beğeniler 353 Yer Türkiye Cumhuriyeti 9 Ağustos 2025 #11 kullanıcı311 dedi: HyperOS 1'de iken Bootloader aç, sonra kayıt yap. Kayıt yaptırdıktan sonra Bootloader açamazsın. Genişletmek için tıkla... Peki hyperos 2 'de bootloader açmanın ekstra bir zorluğu var mı? Hyperos 2'ye kafayı taktım ben. Artı 0 Eksi
kullanıcı311 dedi: HyperOS 1'de iken Bootloader aç, sonra kayıt yap. Kayıt yaptırdıktan sonra Bootloader açamazsın. Genişletmek için tıkla... Peki hyperos 2 'de bootloader açmanın ekstra bir zorluğu var mı? Hyperos 2'ye kafayı taktım ben.
kullanıcı311 Üstün İlk 1.000! Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 2.524 Çözümler 13 Beğeniler 1.922 9 Ağustos 2025 #12 Yiğidowski dedi: Peki HyperOS 2'de Bootloader açmanın ekstra bir zorluğu var mı? HyperOS 2'ye kafayı taktım ben. Genişletmek için tıkla... 1'de iken açman daha iyidir. 2'de zorlaştı diye biliyorum. Yeni Bootloader şartlarına pek hakim değilimdir. Artı 0 Eksi
Yiğidowski dedi: Peki HyperOS 2'de Bootloader açmanın ekstra bir zorluğu var mı? HyperOS 2'ye kafayı taktım ben. Genişletmek için tıkla... 1'de iken açman daha iyidir. 2'de zorlaştı diye biliyorum. Yeni Bootloader şartlarına pek hakim değilimdir.