raynftl

Çalışkan
Merhabalar, yurt dışından Xiaomi 14T Pro almayı düşünüyorum, fiyatı 20-22K civarında. Standart bir telefon kullanıcısıyım, oyun oynamam; sadece Instagram, WhatsApp ve YouTube gibi uygulamaları kullanıyorum. Ekranın küçük olmaması, kablosuz ve hızlı şarj desteği önceliklerim arasında. Ayrıca şarj girişi ile mikrofon girişinin ayrı olması, yani 3.5 mm jak girişinin bulunması iyi olur ama yeni telefonlarda pek koymuyorlar sanırım. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim, tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler!

Merhaba, yurt dışından Xiaomi 14t Pro almayı düşünüyorum, fiyatı 20-22K civarında. Standart bir telefon kullanıcısıyım, oyun oynamam; sadece Instagram, WhatsApp ve YouTube gibi uygulamaları kullanıyorum. Ekranın küçük olmaması, kablosuz ve hızlı şarj desteği önceliklerim arasında. Ayrıca şarj girişi ile mikrofon girişinin ayrı olması, yani 3.5 mm jak girişinin bulunması iyi olur ama yeni telefonlarda pek koymuyorlar sanırım. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim, tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler!

Onun yerine Samsung S23 al.

Merhaba, yurt dışından Xiaomi 14t Pro almayı düşünüyorum, fiyatı 20-22K civarında. Standart bir telefon kullanıcısıyım, oyun oynamam; sadece Instagram, WhatsApp ve YouTube gibi uygulamaları kullanıyorum. Ekranın küçük olmaması, kablosuz ve hızlı şarj desteği önceliklerim arasında. Ayrıca şarj girişi ile mikrofon girişinin ayrı olması, yani 3.5 mm jak girişinin bulunması iyi olur ama yeni telefonlarda pek koymuyorlar sanırım. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim, tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler!

T serisinin işlemcileri genelde yüksek performanslı işlemciler oluyor. Eğer ki oyun oynamıyorsanız hem işlemcisi yüksek, hem kamerası güzel yurt dışı Xiaomi 13 Ultra veya Xiaomi 14 Pro alabilirsiniz. Xiaomi 14 Pro hem işlemcisi, hem kamerası ve diğer donanım özellikleriyle 14t Pro'dan çok daha iyi alternatif ama uyguna bulabilmek için ya telefonculara bakmanız lazım ya da yurt dışından alabilirsiniz, tax Free ile ucuza gelir diye düşünüyorum.

IMEI attırmayın çok sıkıntısı var. Onun yerine S24 FE alın. 22 bin TL'ye geliyor Amazon'da indirimli.

IMEI kaydi 45k. Cakma IMEI ile sorun yasarsan elinde patlar telefon.

IMEI attırmayın çok sıkıntısı var. Onun yerine S24 FE alın. 22 bin TL'ye geliyor Amazon'da indirimli.

Herhangi bir sorun yaşamadım, hem yazılımsal hem direnç ile farklı telefonlara IMEI attırdım zamanında herhangi bir sorun olmadı. Yazılımsal olanlarda bazen IMEI sinyal vermeyi kesiyor tekrar yaptırmak gerekiyor o kadar yani başka bir şeyi yok. Zaten isterse herhangi bir IMEI işlemi yapmadan 8 ay kullanım hakkı var zaten. 8 aydan sonra telefonu satabilir, malum yapay zeka ve farklı farklı telefon şirketleri piyasaya çıkıyor o yüzden ne olacağı belli olmaz.

14T Pro gayet güzel cihaz, isteklerinizi de karşılar ama başka alternatifler varsa onları da öğrenmek lazım.

S24 FE önerisi de 10 numara öneri aslında, çok bir şey kaybetmeden TR cihazı alıyorsunuz ama ne hızlı şarjı var ne de ekranı küçük.

Dediğim gibi başka alternatifler var mı? Çünkü biz burada yazarız ama o cihaza YD olarak ulaşamıyorsanız bir anlamı olmuyor.

Çok teşekkürler yardımlarınız için, kafamı karıştıran bir şey var şayet bilgisi olan varsa, ilanlarda 16 GB RAM olan modeller satılıyor ancak resmi TR ve GLOBAL sitesinde 12 GB RAM olarak görünüyor, 14t Pro'nun 16 GB RAM'li modeli var mı acaba araştırdım bulamadım

Son düzenleyen: Moderatör: