Detaylar
Kim cevapladı?İsimbulamajim
Üstün
Türkiye'ye özel kutuda şarj adaptörü olacakmış.14T serisinde kutudan adaptörü çıkarmışlar. Orijinal Xiaomi şarj aleti bulmak dünyanın en zor işlerinden biri. Resmen rezillik.
Mr.Tahran
Uzman
Yazılımı kötü. Kaç lira olursa olsun yine de vermem para bu firmaya. 2 defa pişman oldum vaktinde zaten.
Yaklaşık senelik 8 cihaz kullanıyorum, Samsung'dan tutun Xiaomi, Redmi, iPhone falan. 2 ay içinde güncellemeyle sorunlarını düzelten Realme dışında hiçbir telefonda yazılımsal sorun yaşamadım son 1.5 senedir? Elime neredeyse çoğu model geçiyor kullanıyorum.
S2 diye bir telefonunu almıştım ilk başta. Onun kötü olması normal. Düşük seviye bir telefon sonuçta. Ancak o kadar fazla yazılımsal hata olması normal değildi. Gittim mi Note 10 Lite aldım. Onda da yine saçma sapan hatalar. Mi o dönemler çok tercih ediliyordu çevremde de kullanan çoktu. Okula gidiyoruz falan sonuçta. Birçok arkadaşım da zaten aynı sebepten şikayetçiydi. Hala daha kullanan az da olsa var. Yeni işletim sistemi (sanırsam yeni, çok da bir fikrim yok açıkçası) ile pek bir şey değişmemiş. Hala sorunlar mevcut olduğunu gördüm. Açıkçası ben s serisi Samsung, pura serisi Huawei, en azından eski seri iPhone varken Xiaomi tercih etmem.
Yazılımsal hatalardan en büyüğü S2'mde telefon kendi kendine yeniden başlıyordu. Hard reset yapınca düzelmişti ama 2 aya bir tekrardan oluyordu tabii ki.
Onun dışında mi Note 10 Lite'ın Fastboot'u bozuk. Android 10 ile gelen Fastboot'u kullanmanız gerekiyor "fastbootr" gibi bir şeydi galiba hatırlamıyorum çok. Onu açmak için de telefonu açmanız lazımdı. Yani herhangi yanlış bir işlemde telefon çökerse yeniden açmanız imkansız teknik müdahale olmadan. Öyle de oldu zaten sonu.
O telefonu zamanında 6 ay kullandım, global cihaz global ROM yüklüydü orijinal alımdı ve hiçbir sorun yaşamadan kullandım. Yurt dışı alınan cihazlara IMEI sorunu yüzünden yazılımsal müdahaleler gerekiyor. Ya yurt dışı almayacaksınız ya da yurt dışı alırsanız bu tür sorunları yaşamayı kabul edeceksiniz. Markayı boşuna karalamayın.
Son düzenleyen: Moderatör:
Yaklaşık senelik 8 cihaz kullanıyorum, Samsung'dan tutun Xiaomi, Redmi, iPhone falan. 2 ay içinde güncellemeyle sorunlarını düzelten Realme dışında hiçbir telefonda yazılımsal sorun yaşamadım son 1.5 senedir? Elime neredeyse çoğu model geçiyor kullanıyorum.
O telefonu zamanında 6 ay kullandım, global cihaz global ROM yüklüydü orijinal alımdı ve hiçbir sorun yaşamadan kullandım. Yurt dışı alınan cihazlara IMEI sorunu yüzünden yazılımsal müdahaleler gerekiyor. Ya yurt dışı almayacaksınız ya da yurt dışı alırsanız bu tür sorunları yaşamayı kabul edeceksiniz. Markayı boşuna karalamayın.
Her sorunu herkes yaşayacak diye bir şey yok. Haddinizi bilin, neyin boş olup olmayacağının kararını verecek olan siz değilsiniz. 13 yaşında marka tutkunu veletlerden sandınız galiba beni.
Ayrıca S2 yurtdışı değildi. İstersen kutusundaki TR yazısını atarım. Kısacası bilmeden konuşuyorsun
Mr.Tahran
Uzman
Her sorunu herkes yaşayacak diye bir şey yok. Haddinizi bilin, neyin boş olup olmayacağının kararını verecek olan siz değilsiniz. 13 yaşında marka tutkunu veletlerden sandınız galiba beni.
Ayrıca S2 yurt dışı değildi. İstersen kutusundaki TR yazısını atarım. Kısacası bilmeden konuşuyorsun![]()
Yaşınızı bilmiyorum ama bilinç ve teknoloji beyniniz 10 yaş hala. Edebimde bir sorun yok, sizin gibi teknolojiden anlamazlara böyle konuşulması gerekiyor çünkü doğrusu söylense de hala laftan anlamıyorsunuz, bütçesine göre cihaz alacak insanları da manipüle etmeye çalışıyorsunuz. Ben S2 için konuşmadım Note 10 Lite için konuştum. Yukarıda başka yazıp burada başka konuşmayın şimdi. Alın bu da sizin yazınız yukarıdan"S2 diye bir telefonunu almıştım ilk başta. Onun kötü olması normal. Düşük seviye bir telefon sonuçta."
Allah için bilginiz yoksa fikrinizi söylemeyin yorum yapmayın. Madem o kadar bilgisizsin sevmiyorsun garezin var git iPhone kullan. Fazla Android sizin gibilere.
Yaşınızı bilmiyorum ama bilinç ve teknoloji beyniniz 10 yaş hala. Edebimde bir sorun yok, sizin gibi teknolojiden anlamazlara böyle konuşulması gerekiyor çünkü doğrusu söylense de hala laftan anlamıyorsunuz, bütçesine göre cihaz alacak insanları da manipüle etmeye çalışıyorsunuz. Ben S2 için konuşmadım Note 10 Lite için konuştum. Yukarıda başka yazıp burada başka konuşmayın şimdi. Alın bu da sizin yazınız yukarıdan"S2 diye bir telefonunu almıştım ilk başta. Onun kötü olması normal. Düşük seviye bir telefon sonuçta."
Allah için bilginiz yoksa fikrinizi söylemeyin yorum yapmayın. Madem o kadar bilgisizsin sevmiyorsun garezin var git iPhone kullan. Fazla Android sizin gibilere.
Bu mesajları sana S23'le yazıyorum, forumda da iPhone gömen 1000 mesajımı görebilirsin
Onun dışında Mi Note 10 Lite'ın Fastboot'u bozuk. Android 10 ile gelen Fastboot'u kullanmanız gerekiyor "fastbootr" gibi bir şeydi galiba hatırlamıyorum çok. Onu açmak için de telefonu açmanız lazımdı. Yani herhangi yanlış bir işlemde telefon çökerse yeniden açmanız imkansız teknik müdahale olmadan.
Mi Note 10 Lite zaten hem yazılımsal hem de donanımsal sorunu var.
Kaçak piyasası için kötü bir haber.