16e ve 17e arasında kayda değer fark var mıydı?

Ekran koruma, yonga, SoT, kablosuz şarj farkları vardı sanırım.

Sence aradaki fiyat farkına değer mi?
SoT olarak oyun oynanacaksa 16e'nin performansi dusuk kaliyor farkla. Yani oyun oynarken ki performansa onem veriliyorsa ben kesinlikle 17e'ye cikilmasini oneririm. Cunku Nothing Phone 4a ile benzer sonuclar veriyor yuk altinda. Onun disinda 1 sene fazla guncelleme alacak herkesin bildigi gibi.

Exynos hicbir zaman tam oturmus bir mimari olmadi. Her zaman Snapdragon, Dimensty ve Apple Silicon'un gerisinde kaldi. 17T Pro'yu ben yazilimdan dolayi degil de boyuttan oturu tercih etmezdim. 6.55 inc bile tugla gibi gelirken 6.83'u dusunemiyorum. 60 Hz takintisi yoksa alinabilir 17e. Fakat ben alsaydim S26'yi alirdim.
Exynosu niye hala kullanıyorlar acaba. Pil yönetimi kötü, ısınıyor ve performansı da iyi değil.

Ben 60 Hz panele o parayi vermezdim. 17e fiyatina S26 veya 17T Pro tercih edilmesi daha dogru olur.
Hocam 17e ye çıkamam. Tamamdır. Xiaomi mi bu diğer saydığım telefonlar mi başka telefon önerisi vermeyin.
17e almanın hiçbir esprisi yok. 16e almak daha mantıklı. Bence düz 15 almanında bir anlamı yok. Düz 17 uygun fiyatlı bulabilirsen daha iyi.
Abartma hocam, 45 den 75 e nasıl çıkayım?