Stewie 1
Üyecik
Daha üstün ama arayüzü hiç güven vermiyor. Her şey donanım değil bence.15T Pro daha ustun bir cihaz. 15 ve 16e yerine benim tercih edecegim telefon olurdu.
Daha üstün ama arayüzü hiç güven vermiyor. Her şey donanım değil bence.15T Pro daha ustun bir cihaz. 15 ve 16e yerine benim tercih edecegim telefon olurdu.
Daha üstün ama arayüzü hiç güven vermiyor. Her şey donanım değil bence.
Arayuz olarak Çin'lilerin hicbiri guven vermiyor.Daha üstün ama arayüzü hiç güven vermiyor. Her şey donanım değil bence.
Sağolasın hocam, 15T yi incelemiştim memnun kalmadım ama 15T Pro daha hoş geldi gözüme, 16e yi sevmistim fakat batarya konusu belki sorun yapabilir zira ailemden başka bir yerde yaşıyorum, telefona ihtiyacım oluyor sürekli yani.O zaman top sende hocam, sorun etmiyorsan Xiaomi alabilirsin.
Tek korkum su 2 3 seneye telefonun kağnı gibi çalışması, geçen redmi'ye öyle olmuştu ikisi bambaşka modeller tabi ama.Sağolasın hocam, 15T yi incelemiştim memnun kalmadım ama 15T Pro daha hoş geldi gözüme, 16e yi sevmistim fakat batarya konusu belki sorun yapabilir zira ailemden başka bir yerde yaşıyorum, telefona ihtiyacım oluyor sürekli yani.
En kötü 3 sene sonra tekrar ROM atarsın bilgisayardan; o da olmazsa launcher kurarsın, sorun olmaz. Telefonun yönetimi sorunluysa ona yapacak bir şey yok.Sağolasın hocam, 15T yi incelemiştim memnun kalmadım ama 15T Pro daha hoş geldi gözüme, 16e yi sevmistim fakat batarya konusu belki sorun yapabilir zira ailemden başka bir yerde yaşıyorum, telefona ihtiyacım oluyor sürekli yani.
Tek korkum su 2 3 seneye telefonun kağnı gibi çalışması, geçen redmi'ye öyle olmuştu ikisi bambaşka modeller tabi ama.
Yok hocam ya, 2.el almam ya.Hocam 17e de 16e de sıfır ürün alırsan bence ederinin ürünü değil. Arkadaşım 60bin e 2.el 17 almıştı. Ondan uygun fiyatlı bulursanız diye dedim.