hellcat

Başarılı
Merhaba,
Cihazıma (R4AC) aşağıdaki videoyu referans alarak OpenWrt yüklerken, videonun 6:53. saniyesindeki startwrite_os adımında CMD üzerinde "başarıyla tamamlandı" yazısı çıktı, bu yüzden kurulumun başarılı olduğunu düşündüm. Ancak, turuncu LED bir süre yandıktan sonra tüm LED'ler aniden söndü ve bir daha yanmadı.
Ne yapabilirim? Güç kablosunu çıkarıp tekrar taktığımda bir anlık mavi ışık yanıp sönüyor, ancak hiçbir LED tekrar yanmıyor.
Yardım edebilir misiniz?
Referans aldığım video:

Merhaba,
Cihazıma (R4AC) aşağıdaki videoyu referans alarak OpenWrt yüklerken, videonun 6:53. saniyesindeki startwrite_os adımında CMD üzerinde "başarıyla tamamlandı" yazısı çıktı, bu yüzden kurulumun başarılı olduğunu düşündüm. Ancak, turuncu LED bir süre yandıktan sonra tüm LED'ler aniden söndü ve bir daha yanmadı.
Ne yapabilirim? Güç kablosunu çıkarıp tekrar taktığımda bir anlık mavi ışık yanıp sönüyor, ancak hiçbir LED tekrar yanmıyor.
Yardım edebilir misiniz?
Referans aldığım video:

1. Güç Kaynağını Kontrol Et:
- Güç adaptörünün doğru çalıştığından emin olun. Farklı bir güç kaynağı deneyin.

2. Cihazı Yeniden Başlatın:
- Güç kablosunu çıkarıp 10-15 saniye bekledikten sonra tekrar takın.

3. Aygıtı Sıfırlayın:
- Cihazın arkasındaki reset butonuna bir iğne veya benzeri bir nesneyle en az 10 saniye basarak sıfırlayın.

4. OpenWrt’yi Tekrar Yükleyin:
- Eğer cihaz hala çalışmıyorsa, OpenWrt yazılımını tekrar yüklemeyi deneyin.
- Cihazı recovery moduna almak için belirli bir tuş kombinasyonu kullanmanız gerekebilir (genellikle reset tuşu).

5. Bağlantıları Kontrol Edin:
- Tüm Ethernet ve diğer bağlantıların düzgün bağlandığından emin olun.
- Tüm kabloların sağlam olduğuna ve hasar görmediğine dikkat edin.

6. Farklı Bir PC’yle Deneyin:
- Konfigürasyonu başka bir bilgisayarda yapmayı deneyin; bazen bağlantı sorunları olabilir.

7. Seri Konsol Bağlantısı Yapın:
- Cihazın boot süreçlerini izlemek için bir seri konsol bağlantısı kurmayı deneyin. Bu, hatanın nereden kaynaklandığını anlamaya yardımcı olabilir.

8. Destek Forumlarından Yararlanın:
- OpenWrt destek forumlarından veya ilgili topluluklardan yardım isteyin. Cihaz ile ilgili benzer sorunları yaşayan kullanıcıların deneyimlerini okuyun.

Eğer bu adımlardan hiçbiri işe yaramazsa, cihazda donanım arızası da olabileceğini göz önünde bulundurun.