ynl Başarılı Katılım 28 Şubat 2024 Mesajlar 123 Beğeniler 63 27 Ocak 2026 #11 @MustafaKaradağ İngilizceniz varsa şu TFTP kurtarma rehberini uygulayın. https://openwrt.org/inbox/toh/xiaomi/ax3000t#tftp_instructions_for_the_stock_bootloader
@MustafaKaradağ İngilizceniz varsa şu TFTP kurtarma rehberini uygulayın. https://openwrt.org/inbox/toh/xiaomi/ax3000t#tftp_instructions_for_the_stock_bootloader
KS KS M MustafaKaradağ Üyecik Katılım 27 Ocak 2026 Mesajlar 8 Beğeniler 0 28 Ocak 2026 #12 Muhtemelen cihaz brick oldu. Çözümlerinizi bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ocak 2026
ynl Başarılı Katılım 28 Şubat 2024 Mesajlar 123 Beğeniler 63 28 Ocak 2026 #13 MustafaKaradağ dedi: Muhtemelen cihaz brick oldu. Çözümlerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Attığım rehberi uygulamayı deneyin.
MustafaKaradağ dedi: Muhtemelen cihaz brick oldu. Çözümlerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Attığım rehberi uygulamayı deneyin.
KS KS M MustafaKaradağ Üyecik Katılım 27 Ocak 2026 Mesajlar 8 Beğeniler 0 28 Ocak 2026 #14 ynl dedi: Attığım rehberi uygulamayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Deniyorum ancak Ethernet ile bağladığımda cihazı görmüyor. Başka bir cihazda deneyeceğim. MustafaKaradağ dedi: Deniyorum ancak Ethernet ile bağladığımda cihazı görmüyor. Başka bir cihazda deneyeceğim Genişletmek için tıkla... Neden böyle oluyor? Aygıtı görmüyor ne yapabilirim? NYTMARE dedi: Cihazı fişten çıkart 1 dk bekle, yeniden tak. Bir de öyle dene, eğer olmazsa "miwifirepair" programı ile orijinal router yazılımını kurmaya çalış. Genişletmek için tıkla... Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ocak 2026
ynl dedi: Attığım rehberi uygulamayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Deniyorum ancak Ethernet ile bağladığımda cihazı görmüyor. Başka bir cihazda deneyeceğim. MustafaKaradağ dedi: Deniyorum ancak Ethernet ile bağladığımda cihazı görmüyor. Başka bir cihazda deneyeceğim Genişletmek için tıkla... Neden böyle oluyor? Aygıtı görmüyor ne yapabilirim? NYTMARE dedi: Cihazı fişten çıkart 1 dk bekle, yeniden tak. Bir de öyle dene, eğer olmazsa "miwifirepair" programı ile orijinal router yazılımını kurmaya çalış. Genişletmek için tıkla...
N NYTMARE Başarılı Katılım 23 Nisan 2025 Mesajlar 1.069 Çözümler 3 Beğeniler 472 28 Ocak 2026 #15 MustafaKaradağ dedi: Deniyorum ancak Ethernet ile bağladığımda cihazı görmüyor. Başka bir cihazda deneyeceğim. Neden böyle oluyor? Aygıtı görmüyor ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Cihaz hardbrick olmuş, uart lazım. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ocak 2026
MustafaKaradağ dedi: Deniyorum ancak Ethernet ile bağladığımda cihazı görmüyor. Başka bir cihazda deneyeceğim. Neden böyle oluyor? Aygıtı görmüyor ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Cihaz hardbrick olmuş, uart lazım.
KS KS M MustafaKaradağ Üyecik Katılım 27 Ocak 2026 Mesajlar 8 Beğeniler 0 28 Ocak 2026 #16 NYTMARE dedi: Cihaz hardbrick olmuş, uart lazım. Genişletmek için tıkla... Ne yapmam lazım? NYTMARE dedi: Cihaz hardbrick olmuş, uart lazım. Genişletmek için tıkla... Yedeği OpenWrt yüklemeden aldım.
NYTMARE dedi: Cihaz hardbrick olmuş, uart lazım. Genişletmek için tıkla... Ne yapmam lazım? NYTMARE dedi: Cihaz hardbrick olmuş, uart lazım. Genişletmek için tıkla... Yedeği OpenWrt yüklemeden aldım.