Tevafuk eseri bende bu Router'ı yeni aldım ve benim de alma sebebim OpenWrt desteği olmasıydı. Donanımının da güzel olması yanında güzel bir artı oldu.

Öncelikle:
1- bu video artık güncelliğini yitirmiş durumda bende işe yaramıyor.

2- Router'ın Netmode'unu 4'e dönüştürmesi gereken Python kodunda SSL hatası alınıyor bu yüzden kod, Netmode'u 4'e dönüştüremiyor Router'da.

Router'ın arayüzüne bağlandığımda güvenli HTTPS bağlantısı kuramıyorum. O bağlantıyı kurabilsem Netmode'u 4'e dönüştürebilirim belki.

Xmir-patcher diye de bir yöntem var mış, o yöntemi çok araştırmadım henüz.

3- ben TurkNet kullanıyorum. Router'ın Basic kurulumunu yaptıktan sonra PPPoE bilgilerini doğru girmeme rağmen internete bağlantı sağlayamadım.

Belki internete bağlanırsa kendine bir güncelleme yaparda SSL sorunu düzelir diye düşünerek PPPoE ile internete bağlanmayı denemiştim.

Benim Xiaomi hakkındaki genel görüşüm şöyle: Donanımları müthiş oluyor, fabrika yazılımı kötü geliyor. Belki Çin hükümetinin casusluğu sevmesinden kaynaklı da böyle yapıyor olabilirler (hem cihaz casusluk yapsın hem de kullanıcının ihtiyaçlarını karşılasın.) Ama tek kötü yanı casusluk da değil yazılımın, açık kaynak kodlu sistemlere göre yazılımsal özgürlükleri de az oluyor Xiaomi'nin.

Evetttt SSL sorununu şu yönergeleri takip ederek çözdüm.

Based on that, can you try finding The Line ssl_context.verify_mode = ssl.CERT_NONE
And adding this line below it:
ssl_context.set_ciphers('DEFAULT')

Evet başarıyla kurdum ben. İngilizce sitedeki talimatları iyi okuyun, yukarıdaki video güncelliğini yitirmiş durumda. Yanlış kurulum yaparsanız router 6 kere yeniden başladıktan sonra soft-brick olabilir. Ben Firmware'i xmir-patcher yardımıyla attım. Önce 23.05 sürümünün kurulup ardından 24.10'a geçilmesi tavsiye ediliyor.

Hayırrrr 23.05'ten 24.10'a güncelleme sysupgrade dosyası ile değilmiş factory dosyası ileymiş... Cihaz şu an soft-brick.

Ben yapamadım kutuya koydum iade edeceğim bıktım OpenWrt Telegram sayfasına sordum bilen yok.

Ben yapamadım kutuya koydum iade edeceğim bıktım OpenWrt Telegram sayfasına sordum bilen yok.
Ben yaptım, ingilizce kaynaklar ile çok zorlamadı. Bir hata edip güncelleme için yanlış dosyayı yazdırdım router'a. Soft-brick ettim, şu an onu çözmeye çalışıyorum. Bence iade etmeyin. 14 gün iade hakkı oluyor genellikle. İade için son günlere kadar beklemenizi tavsiye ederim.

Ben yaptım, İngilizce kaynaklar ile çok zorlamadı. Bir hata edip güncelleme için yanlış dosyayı yazdırdım Router'a. Soft-brick ettim, şu an onu çözmeye çalışıyorum. Bence iade etmeyin. 14 gün iade hakkı oluyor genellikle. İade için son günlere kadar beklemenizi tavsiye ederim.

Ben pek anlamıyorum yardım edersen yapalım şu OpenWrt'yi