Bu siteden alacağıma ama AX3000t v1, v2 iki modeli var mış şimdi EU versionda V1 versionu mu satılıyor ona göre alacağım. NAND konusunda hangi NAND ile geliyor sürüm düşürme ve OpenWrt kurulumu yaptıktan sonra stok yazılıma göre nasık performans veriyor?

V2 versiyonu Türkiye'de satılmıyor Türkiye'de sadece V1 versiyonu mevcut ve NAND olarak esmt F50l1G41LB geliyorlar çünkü Türkiye'de ilk çıkan versiyonları satılıyor ben bizzat kullanıyorum cihazla ilgili hiç sorun yaşamadım.

Bu siteden alacağıma ama AX3000t v1, v2 iki modeli var mış şimdi EU versionda V1 versionu mu satılıyor ona göre alacağım. NAND konusunda hangi NAND ile geliyor sürüm düşürme ve OpenWrt kurulumu yaptıktan sonra stok yazılıma göre nasık performans veriyor?

Şu an kullandığım TP-Link AX3000'den önce kullandığım router. Fiyatına göre güzel ürün alınır.

V2 versiyonu Türkiye'de satılmıyor Türkiye'de sadece V1 versiyonu mevcut ve NAND olarak esmt F50l1G41LB geliyorlar çünkü Türkiye'de ilk çıkan versiyonları satılıyor ben bizzat kullanıyorum cihazla ilgili hiç sorun yaşamadım.

Xiaomi kendi sitesinden mi aldınız ve ne zaman aldınız?
Opwrt kurdunuz mu?

Xiaomi kendi sitesinden mi aldınız ve ne zaman aldınız?
Opwrt kurdunuz mu?

Hepsiburada üzerinden almıştım kurumunu yaparken güncelleme yapmadım veya oto güncellemesini açmadım çünkü OpenWrt kurarken işi zorlaştırıyor. Cihaz 0.31 yazılım sürümü ile gelmişti sürümü OpenWrt kılavuzuna göre manuel olarak yükselttim sonra da OpenWrt kurdum ayarlarını yaptıktan sonra PPPoE bilgilerini WAN portuna girdim ve elimdeki VDSL modemi köprü moduna aldım böylece 75/10 Mbit internet hızımı tam olarak kullanabiliyorum modem sadece kablo görevi görüyor bütün interneti Xiaomi AX3000T yönetiyor.

Hepsiburada üzerinden almıştım kurumunu yaparken güncelleme yapmadım veya oto güncellemesini açmadım çünkü OpenWrt kurarken işi zorlaştırıyor. Cihaz 0.31 yazılım sürümü ile gelmişti sürümü OpenWrt kılavuzuna göre manuel olarak yükselttim sonra da OpenWrt kurdum ayarlarını yaptıktan sonra PPPoE bilgilerini WAN portuna girdim ve elimdeki VDSL modemi köprü moduna aldım böylece 75/10 Mbit internet hızımı tam olarak kullanabiliyorum modem sadece kablo görevi görüyor bütün interneti Xiaomi AX3000T yönetiyor.
Sinyal kalitesi ve cihaz sorun çıkarıyor mu?
Ör/donma ,internete yavaşlama,bağlantı kopması,yeniden başlatma
Kurulumu yaparken bu aracı mı kullandınız?

Sürüm düşürmeyi nasıl yapıcapıcağım tam olarak sanırım yeni sürümle gelir?

Genelde eski sürüm ile geliyorlar ama yeni sürüm ile gelir ise miwifirepairtool programını kullanarak istediğin sürümü cihaza kurabiliyorsun ama bunu yapmadan önce cihazın NAND modeline bak bazıları daha yüksek sürüm yüklemen gerekir bazılarına daha düşük sürüm yüklemen gerekebiliyor.

Son düzenleme:
Genelde eski sürümile geliyorlar ama yeni sürüm ile gelir ise miwifirepairtool programını kullanarak istediğin sürümü cihaza kurabiliyorsun ama bunu yapmadan önce cihazın NAND modeline bak bazıları daha yüksek sürüm istersek bazılarına daha düşük sürüm yüklemen gerekebiliyor.
Son olarak wifi 6 var mış onu opwrt kullanabiliyor musun?