Xiaomi batarya ömrünü uzatan ayar önerisi

Bulamadım kaldırılmış galiba, ama şöyle bir yazı buldum. Şarjınızın %100 olması gerekiyor.

Kaynak: Yardım - Root Sonrası Batarya Optimizasyonu

Bazılarını kullandım ve işe yarıyor eğer çok pil tüketen program varsa. Ayrıca LineageOS kurmanızı da öneririm, bataryayı güzel dayandırıyordu Android 11 sürümü. Son olarak cihazınızdaki sistemin yedeğini alıp, Google hizmetlerini silip MicroG yüklemenizi öneririm, veya direkt UnGoogle işlemi yapıp mağaza için Aurora Store indirmenizi öneririm, Google Play Store programları var içinde.

Hocam ucuz etin yahnisi yavan olur.
EU ROM kurduktan sonra olmaya başladı acaba ROM sıkıntılı olduğu için mi acaba?

Telefonun yedeğini alıp sıfırlamayı deneyeyim düzelir belki. Bazen bayağı uzun dayanırken genelde hiç dayanmıyor çünkü.

Son düzenleme:
Gereksiz her şeyi sil.

Endonezya ROM deneyin, daha hafif. Ancak yine de custom ROM öneririm. Bir de sıfırlama da genelde işe yarar ama bir süre sonra telefon yine yavaşlar.

Arkadaşın dediği gibi endonezya romu kur. Gereksiz Çin yazılımları yok.
Endonezya ROM deneyin, daha hafif. Ancak yine de custom ROM öneririm. Bir de sıfırlama da genelde işe yarar ama bir süre sonra telefon yine yavaşlar.
Kullandığım cihaz için Endonezya ROM bulamadım. Redmi Note 12 4G (tapas) için var ise link verebilir misiniz?

İfadeler: 199
@3586 Tuhaf bir şekilde telefonunuz için Endonezya ROM yok, diğerlerini bilmediğimden bir şey diyemiyorum. Önerim şu mesajdakileri denemeniz ve LineageOS kurmanız.

LineageOS Android 14: [SHARED] Lineage OS 21 Stable UNOFFICIAL for topaz/tapas

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…