Detaylar
Kim cevapladı?Güç tasarruf moduTelefonumun bataryası öldüğü için batarya ömrünü azaltan tüm özellikleri kapatmak istiyorum. Bu özellikler nelerdir? Performans düşürerek batarya ömrünü arttıran bir ayar var mıdır?
DeadlyMania7 52
Bilgin
Telefonumun bataryası öldüğü için batarya ömrünü azaltan tüm özellikleri kapatmak istiyorum. Bu özellikler nelerdir? Performans düşürerek batarya ömrünü arttıran bir ayar var mıdır?
Gelişmiş seçeneklerden animasyonları kapatıp normal ekran Hz ini 60a çekebilirsin. Acayip bir artış yaşamıştım.
Çok mantıklı batarya ömrünü azalmış telefonun batarya ömrünü sonlandırmak için bire bir.
En mantıklı çözüm root atmak olur.Telefonumun bataryası öldüğü için batarya ömrünü azaltan tüm özellikleri kapatmak istiyorum. Bu özellikler nelerdir? Performans düşürerek batarya ömrünü arttıran bir ayar var mıdır?
Güç tasarrufu modu batarya sağlığını düşürür, iyice hızlı biter şarj.
Bunun yerine pil optimizasyonu yapın root ile, animasyonları düşürün, işlemciye underclock yapın.
Kullanıyorum etkisi olmuyor hocam.
Ekran 60Hz, animasyonlar kapalı ekran süresi 2 saat. Bu konuya cevap yazarken yüzde on gitti bile.Gelişmiş seçeneklerden animasyonları kapatıp normal ekran Hz ini 60a çekebilirsin. Acayip bir artış yaşamıştım.
Nasıl yapılacağının rehberi falan var mıdır? Cihazım Rootlu. Hangi Custom ROM sürümleri Governor destekliyor bilmiyorum.Bunun yerine pil optimizasyonu yapın root ile, animasyonları düşürün, işlemciye underclock yapın
Neden azaltır hocam?Çok mantıklı batarya ömrünü azalmış telefonun batarya ömrünü sonlandırmak için bire bir.
Lityum iyon piller için iyi değil hocam makaleyi bulursam atarım.Kullanıyorum etkisi olmuyor hocam.
Ekran 60Hz, animasyonlar kapalı ekran süresi 2 saat. Bu konuya cevap yazarken yüzde on gitti bile.
Nasıl yapılacağının rehberi falan var mıdır? Cihazım Rootlu. Hangi Custom ROM sürümleri Governor destekliyor bilmiyorum.
Neden azaltır hocam?
Lityum-polimer pil bendeki.Lityum iyon piller için iyi değil hocam makaleyi bulursam atarım.
Bir daha x*aomi almam bu ne arkadaş 7 aylık pil tamamen öldü 10 senelik Samsung bile daha yüksek ekran süresi veriyor.
Ekran 120Hz ise 60Hz'ye al.Telefonumun bataryası öldüğü için batarya ömrünü azaltan tüm özellikleri kapatmak istiyorum. Bu özellikler nelerdir? Performans düşürerek batarya ömrünü arttıran bir ayar var mıdır?
Programı bulup atarım hocam bir dakika.Nasıl yapılacağının rehberi falan var mıdır? Cihazım Rootlu. Hangi Custom ROM sürümleri Governor destekliyor bilmiyorum.