Makaleler
1
Kimisi telefonların yazılımını övüyor, kimisi yerden yere vuruyor, ortası yok.
Xiaomi cihaz kullanan varsa Mi ve T serilerinde kullanılan yazılımı değerlendirebilir mi?

Duruma göre ilerisi için Xiaomi cihaz almayı değerlendireceğim.

Redmi 9 kullanıyordum Redmi Note 12 Pro 4G'ye geçtim genel olarak seviyorum sadece şu reklam olayı kötü onu da engellemek basit.

Not: Reklam sadece Redmi ve POCO serisinde çıkıyor düz Xiaomi serisinde reklam yok.

Önüne gelen her şeyi kabul ediyorlar bir kere hayıra bassalar reklam çıkmayacağını anlayacaklar veya ayarlardan kapatılabiliniyor.

Reklam konusundaki özelleştirme butonları, ayarları ve türlü türlü şeyi kapamama rağmen güvenlik uygulamasında bol bol Enpara reklamı görüyordum, onun dışında iOS kopyası gibi.

Reklam konusundaki özelleştirme butonları, ayarları ve türlü türlü şeyi kapamama rağmen güvenlik uygulamasında bol bol Enpara reklamı görüyordum, onun dışında iOS kopyası gibi.

Öneriler ve reklamlar gibi seçenek var. Onu kaparsanız çıkmaması gerekiyor. Belli sistem uygulamalarında tek tip bu ayar var. Aynı güvenlikte olduğu gibi.

Öneriler ve reklamlar gibi seçenek var. Onu kaparsanız çıkmaması gerekiyor. Belli sistem uygulamalarında tek tip bu ayar var. Aynı güvenlikte olduğu gibi.

Yine çıkıyordu hocam. Galeriden bir video açınca mi Video'yu açardı cihaz, kapatmaya çalışınca reklam gösterir sonra kendi tarayıcısına atardı iki defa geri tuşuna basmam gerekirdi kapatmam için. Galeriden izlemek için de ayrı bir şekilde ayar yaptığımı hatırlıyorum.

Yine çıkıyordu hocam. Galeriden bir video açınca mi Video'yu açardı cihaz, kapatmaya çalışınca reklam gösterir sonra kendi tarayıcısına atardı iki defa geri tuşuna basmam gerekirdi kapatmam için. Galeriden izlemek için de ayrı bir şekilde ayar yaptığımı hatırlıyorum.

Ben mi Video'yu bilgisayar kullanarak sildim gerçekten reklam bombası gibi ADB ile telefona bağlanıp şu komutu yazdım adb shell pm uninstall --user 0 com.miui.videoplayer

Not: Kod Redmi Note 12 Pro 4G Hyper OS 1.0.28.0thgmıxm sürümnde sorunsuz çalıştı.

Mi video konusunda haklısınız. Kaldırmanız gerek. Gerçekten aşırı saçma. Kaldırınca videolar galerinin kendi içerisinde yine açılıyor merak etmeyin. O uygulamada önerilen videolar uygulamalar göstermesi sinir bozuyordu.