Detaylar
Kim cevapladı?Dagster3532
Becerikli
Hangi cihazı da kullandığınızı belirtirseniz konu sahibine daha fazla yardımcı olabilirsiniz.
Mi video konusunda haklısınız. Kaldırmanız gerek. Gerçekten aşırı saçma. Kaldırınca videolar galerinin kendi içerisinde yine açılıyor merak etmeyin. O uygulamada önerilen videolar uygulamalar göstermesi sinir bozuyordu.
Bu sebepten dolayı iOS tarafına geçtim, bu ayarları yapmak sinir bozucu.
- Makaleler
- 1
Müzik uygulamasına girerken bir telefon 40-50 saniye verir mi aynı sokaklarda ki reklam panoları gibi. Xiaomi yokken Samsung telefonlarda hiç böyle şeyler olmazdı.Yine çıkıyordu hocam. Galeriden bir video açınca mi Video'yu açardı cihaz, kapatmaya çalışınca reklam gösterir sonra kendi tarayıcısına atardı iki defa geri tuşuna basmam gerekirdi kapatmam için. Galeriden izlemek için de ayrı bir şekilde ayar yaptığımı hatırlıyorum.
Shadoww
Becerikli
Redmi 13C kullanıyorum.Hangi cihazı da kullandığınızı belirtirseniz konu sahibine daha fazla yardımcı olabilirsiniz.
Dünyanın en giriş seviyesi cihazı olabilir. MIUI 14 bile fazladır o cihaza.
Dagster3532
Becerikli
G85 ve Android 13 hatta 15 kullanıp kasmamasını beklemek sizce biraz abartı değil mi? Aynı işlemciyi kullanan A06'da aynı rezalet performansa sahip çünkü. 12nm işlemcinin biraz fazla üzerine gidiyorsunuz gibi.
Shadoww
Becerikli
Dünyanın en en kötü telefonu.Elimde tuttuğum zaman bile sanki ağır bir radyasyon yayıyormuş gibi hissediyorum.Dünyanın en giriş seviyesi cihazı olabilir. MIUI 14 bile fazladır o cihaza.
Başka bir telefon yazılımı kullanana kadar iyi geliyor.Kimisi telefonların yazılımını övüyor, kimisi yerden yere vuruyor, ortası yok.
Xiaomi cihaz kullanan varsa Mi ve T serilerinde kullanılan yazılımı değerlendirebilir mi?
Duruma göre ilerisi için Xiaomi cihaz almayı değerlendireceğim.
Başarılı değil bence.
Her Xiaomi cihazımda custom rom kurup kullanmıştım.
- Makaleler
- 1
Redmi ve Poco'dan uzak durunca sıkıntı yok o zaman.