Masaüstü vantilatörü 3500 TL hocam. Ben ayaklı istiyorum. Onlar da iki katından başlıyor. Ben 2-3 ay kullanıyorum en fazla o da günde birkaç saat. :D

Maalesef hocam fiyatı hariç, harikulade bir vantilatör. Bende 2 tane var bu markadan, bozulmak bilmiyor.

Ama sizin aklınızda ki modelde hiç fena durmuyor, lakin garanti kısmını göremedim?

Mümkünse Türkiye garantili alın isterseniz. İthalatçı garantili bu üründe nasıl olur bilemedim.

@Eagles, Rowenta mı harikulade hocam? Fakir vardı 5 yıl falan oldu ömrünü tamamladı artık. Rowenta'lar pahalı ya. Adını sanını duymadığım markalar mağazalarda 2.5-3 bin TL.

@Eagles, rowenta mı harikulade hocam? Fakir vardı 5 yıl falan oldu ömrünü tamamladı artık. Rowenta'lar pahalı ya. Adını sanını duymadığım markalar mağazalarda 2.5-3 bin TL.

Ben tanesini 1.800 lira civarına almıştım yanlış hatırlamıyorsam hocam. Tam emin değilim fiyattan. Uzaktan kumandalı modeli bendekiler. Yani kaç sene olduğunu bile hatırlamıyorum, hala sağlam ve sorunsuz kullanıyorum. Her sene bir bakım yaparım, o kadar.

Fiyatları resmen uçmuş.