Makaleler
1
Kıymetli hocalarım size bir sorun soracağım. Xiaomi Mi 11T sizce günümüz işlemleri için yeterli bir cihaz olur mu? Sıradan sosyal medya uygulamaları ve Minecraft, Clash royale tarzı oyunlar için. Temiz cihaz, az kullanıldı, batarya durumu çok iyi. 2021 model amiral gemisi diyebileceğimiz bir telefon 2024 yılında iş görür mü? 2022'de kutusu açıldı ortalama 2 yıllık bir cihaz.

@XEfe.Bey, fiyat nedir hocam? Telefon evet yeterli sayılır kamerası da iyi denebilecek düzeyde. Ancak fiyat en önemli kriteri.

Mi serisi iyidir.
Sanırım 7 yıl oldu. Yoksa 6 yıl mı emin olamadım.
Mi 8 Lite. (Android 10 da kaldı maalesef.)
Hala kullanıyorum, o kadar memnunum ki bozulacak diye korkuyorum.

Redmi serisi de kullandım. Hiç birinden memnun kalmadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kıymetli hocalarım size bir sorun soracağım. Xiaomi Mi 11T sizce günümüz işlemleri için yeterli bir cihaz olur mu? Sıradan sosyal medya uygulamaları ve Minecraft, Clash royale tarzı oyunlar için. Temiz cihaz, az kullanıldı, batarya durumu çok iyi. 2021 model amiral gemisi diyebileceğimiz bir telefon 2024 yılında iş görür mü? 2022'de kutusu açıldı ortalama 2 yıllık bir cihaz.
Adam olana çok bile. İşlemcisi kamerası ortalama üstünde.

Kıymetli hocalarım size bir sorun soracağım. Xiaomi Mi 11t sizce günümüz işlemleri için yeterli bir cihaz olur mu? Sıradan sosyal medya uygulamaları ve Minecraft, Clash Royale tarzı oyunlar için. Temiz cihaz, az kullanıldı, batarya durumu çok iyi. 2021 model amiral gemisi diyebileceğimiz bir telefon 2024 yılında iş görür mü? 2022'de kutusu açıldı ortalama 2 yıllık bir cihaz.

Yeterli olacağını düşünüyorum.

Ne için sorduğunuza bağlı, değişir. Mi serisi genel olarak güzeldir.
Kısaca bana göre, yeterli.

Benim mi 6 ile ilişkim de aynı şekilde.

Çok havalı bir telefon kullanıyorsunuz.