Fiyat yok. Arkadaşımın eskisi hocam. S24 Ultra almıştı bu da öyle kaldı kimse kullanmıyor. Uzun zamandır bende duruyor fakat performansı hakkında hiçbir fikrim yok. Yurt dışı cihaz, sıfırlama yapınca yazılım ve gitmiş. Buna yazılım ve ileri atılsa değer mi yani bir işe yarar mı sormak istedim. Çok uzun zamandır kapalı halde duruyor.

O zaman her türlü kullanılır. Sonuçta bir para vermiyorsun. Dirençli yaptırırsan içindekiler formatta silinmez.

Xiaomi'nin hiçbir telefon ya da tabletini başarılı bulmuyorum. OnePlus'tan sonra yazılımı çok kötü geliyor bana. Buglar var ve daha yavaş çalışıyor.
Fiyatı ucuz hocam, anca o kadar olur. Darbelere karşı çok dayanıklı, kasa tasarımları hoş. Bug var ama o da ekranı kapatıp açınca düzeliyor.

Xiaomi'nin hiçbir telefon ya da tabletini başarılı bulmuyorum. OnePlus'tan sonra yazılımı çok kötü geliyor bana. Buglar var ve daha yavaş çalışıyor.

Düşük modelini kullanırsanız öyle olur. Samsung'a ve M serisinde bile kasan buga giren bir sürü model var. Bende bu yüzden tüm markayı kötülesem olmaz. 11T kötü değil. Çok iyi de sayılmaz. Çünkü 10T bile tek başına tokatlayacak kadar güçlü. 10T Pro gelse Allah rahmet eylesin yani. Ancak yine de normal kullanıcıyı üzmez.

Ayrıca yazılımı kötü ve yavaş çalışıyor dediğiniz telefon testlerde OnePlus'a fark bile atıyor. Ekte ki konuda olduğu gibi.

Son düzenleme:
Düşük modelini kullanırsanız öyle olur. Samsung'a ve M serisinde bile kasan buga giren bir sürü model var. Bende bu yüzden tüm markayı kötülesem olmaz. 11T kötü değil. Çok iyi de sayılmaz. Çünkü 10T bile tek başına tokatlayacak kadar güçlü. 10T Pro gelse Allah rahmet eylesin yani. Ancak yine de normal kullanıcıyı üzmez.

Ayrıca yazılımı kötü ve yavaş çalışıyor dediğiniz telefon testlerde OnePlus'a fark bile atıyor. Ekte ki konuda olduğu gibi.

Telefon iyi hocam sanki dün fabrikadan çıkmış gibi ama ufak tefek masrafı var. Yazılım ve kalıcı imei attırmam gerekli.

Mi 9T Pro ve Xiaomi Pad 6'yı düşük model olarak nitelendiremem şahsen. Xiaomi Pad 6'yı geçen sene aldım mesela, bunca seneden sonra düzeltmişlerdir dedim ama yok, yine olmamış. Ucuz etin yahnisi misali.

Sentetik testler günlük kullanımı ve yazılım desteğini göstermiyor maalesef. Gösterseydi kafanızda soru işareti bile kalmazdı. İsterseniz Youtube'da uzun kullanım testleri arasındaki farklara bakın. Ne demek istediğimi anlarsınız.