michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.073 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.372 Yer İstanbul 24 Nisan 2026 #1 Son 1 aydır başladı bu sorun. Pil seviyesi fark etmeksizin oluyor günde 4-5 defa. Muhtemelen anakart arızası gibi duruyor. Ne dersiniz? Muhtemelen masraf yapmam, yeni cihaz alır geçerim.
Son 1 aydır başladı bu sorun. Pil seviyesi fark etmeksizin oluyor günde 4-5 defa. Muhtemelen anakart arızası gibi duruyor. Ne dersiniz? Muhtemelen masraf yapmam, yeni cihaz alır geçerim.
KS KS michaelscofield Bilgin Topluluk Kahramanı Açılış Hamlesi Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 12.073 Makaleler 13 Çözümler 68 Beğeniler 18.372 Yer İstanbul 25 Nisan 2026 #41 BirForumcuKişi dedi: Pil Deji ise xiaomilerde çok oluyor yeni pil deneyin. Genişletmek için tıkla... Anakartın 5 farklı yerinde kısa devre var. Konuya yazdım zaten. Artı 1 Eksi
BirForumcuKişi dedi: Pil Deji ise xiaomilerde çok oluyor yeni pil deneyin. Genişletmek için tıkla... Anakartın 5 farklı yerinde kısa devre var. Konuya yazdım zaten.
BirForumcuKişi Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 1.477 Çözümler 6 Beğeniler 1.055 25 Nisan 2026 #42 michaelscofield dedi: Anakartın 5 farklı yerinde kısa devre var. Konuya yazdım zaten. Genişletmek için tıkla... Marta sarjın az gitiği ile ilgili konu açmışltınız telefonla ilgili ondan direkt yazdım. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Nisan 2026 Artı -1 Eksi
michaelscofield dedi: Anakartın 5 farklı yerinde kısa devre var. Konuya yazdım zaten. Genişletmek için tıkla... Marta sarjın az gitiği ile ilgili konu açmışltınız telefonla ilgili ondan direkt yazdım.