Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
- Makaleler
- 9
Direnç kayıtlı cihazlarda güncelleme yapılması pek önerilmiyor. Ya IMEI gidiyor ya da NVdata hatasına düşüyor.
Yasin Alemdağ
Yetkin
Telefonu çift SIM direnç kayıtlı aldım. Ayarlardan HyperOS 2 güncellemesini yapsam IMEI gider mi? Aldığım telefoncu gider dedi.
Bende dirençli Note 13 Pro Plus var. HyperOS 1 ile geldi 2 3 ay kadar önce 2'ye güncelledim herhangi bir sorun olmadı. Güncellemede IMEI gideceğini de sanmıyorum absürt bir durum olmadıkça.
Burada güncelleme yapılır yazıyor. Kararsız kaldım.
Telefonu çift SIM direnç kayıtlı aldım. Ayarlardan HyperOS 2 güncellemesini yapsam IMEI gider mi? Aldığım telefoncu gider dedi.
Genelde rootlu cihazlarda guncelleme yapılmıyor tamamlanmiyor ve benim eski telefon rootluydu bozulan telefonun IMEI'ni verdim adam girdi sonra ben eve gelip sıfırdan orijinal yazılım yukleyip rootu sildom Bootloader kilidini de kapattım IMEI duruyor.
AdemDmr
Uzman
Elinde QCN Dosyası varsa yine kurtarabilirsin, asıl konuya gelirsek duruma göre çok değişiyor, en iyisi güncellememek.
Elinde qcn dosyası varsa yine kurtarabilirsin, asıl konuya gelirsek duruma göre çok değişiyor, en iyisi güncellememek.
Her telefonun kendi qcn dosyası mı var yoksa internetten bulduğum dosya da çalışır mı?
AdemDmr
Uzman
Sanırım IMEI düzenlemeniz gerekiyordu.Her telefonun kendi qcn dosyası mı var yoksa internetten bulduğum dosya da çalışır mı?
Arlecchino
Başarılı
Telefonu çift SIM direnç kayıtlı aldım. Ayarlardan HyperOS 2 güncellemesini yapsam IMEI gider mi? Aldığım telefoncu gider dedi. Bl kilidi açık.
Direnç+server atarsanız imei gitmez. Ayarlardan güncellersen büyük ihtimalle modem dosyası uçar. 500-600TL arasına çift SIM kaydı yapıyorlar eğer o fiyata HyperOS2 değecekse tekrardan kayıt attırabilirsiniz.
Direnç+server atarsanız IMEI gitmez. Ayarlardan güncellersen büyük ihtimalle modem dosyası uçar. 500-600TL arasına çift SIM kaydı yapıyorlar eğer o fiyata HyperOS2 değecekse tekrardan kayıt attırabilirsiniz.
Fastboot'tan yapsam yine gider mi? Kusura bakmayın pek anlamıyorum direnç işinden.
Yeni konular
-
-
-
-
Ev ve Yaşam Homend Alex Laser 1291H robot süpürge 10.999 TL!
- Fırsat Ekibi
-
-
-