monarch58

Gelişen
Cihaz
Xiaomi Mi 13 Ultra
Telefonu çift SIM direnç kayıtlı aldım. Ayarlardan HyperOS 2 güncellemesini yapsam IMEI gider mi? Aldığım telefoncu gider dedi. BL kilidi açık.

Son düzenleme:
Telefonu çift SIM direnç kayıtlı aldım. Ayarlardan HyperOS 2 güncellemesini yapsam IMEI gider mi? Aldığım telefoncu gider dedi.

Bende dirençli Note 13 Pro Plus var. HyperOS 1 ile geldi 2 3 ay kadar önce 2'ye güncelledim herhangi bir sorun olmadı. Güncellemede IMEI gideceğini de sanmıyorum absürt bir durum olmadıkça.

Telefonu çift SIM direnç kayıtlı aldım. Ayarlardan HyperOS 2 güncellemesini yapsam IMEI gider mi? Aldığım telefoncu gider dedi.

Genelde rootlu cihazlarda guncelleme yapılmıyor tamamlanmiyor ve benim eski telefon rootluydu bozulan telefonun IMEI'ni verdim adam girdi sonra ben eve gelip sıfırdan orijinal yazılım yukleyip rootu sildom Bootloader kilidini de kapattım IMEI duruyor.

Telefonu çift SIM direnç kayıtlı aldım. Ayarlardan HyperOS 2 güncellemesini yapsam IMEI gider mi? Aldığım telefoncu gider dedi. Bl kilidi açık.

Direnç+server atarsanız imei gitmez. Ayarlardan güncellersen büyük ihtimalle modem dosyası uçar. 500-600TL arasına çift SIM kaydı yapıyorlar eğer o fiyata HyperOS2 değecekse tekrardan kayıt attırabilirsiniz.

Direnç+server atarsanız IMEI gitmez. Ayarlardan güncellersen büyük ihtimalle modem dosyası uçar. 500-600TL arasına çift SIM kaydı yapıyorlar eğer o fiyata HyperOS2 değecekse tekrardan kayıt attırabilirsiniz.

Fastboot'tan yapsam yine gider mi? Kusura bakmayın pek anlamıyorum direnç işinden.