TeknoKartal Becerikli Katılım 26 Haziran 2025 Mesajlar 153 Beğeniler 28 Yer Kartal 6 Eylül 2025 #1 Cihaz Xiaomi Mi A2 Merhaba, Mi A2 telefona Android 13 Custom ROM arıyorum düşünceleriniz nelerdir? Kullanım amaçlarıma göre bir Custom ROM. Ankette belirtirseniz sevinirim Kullanım amaçlarım; Telefonda görüşme Techolay'da gezinmek Oyun oynamak Son düzenleyen: Moderatör: 6 Eylül 2025
Merhaba, Mi A2 telefona Android 13 Custom ROM arıyorum düşünceleriniz nelerdir? Kullanım amaçlarıma göre bir Custom ROM. Ankette belirtirseniz sevinirim Kullanım amaçlarım; Telefonda görüşme Techolay'da gezinmek Oyun oynamak
Meriç Başarılı Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 130 Makaleler 1 Çözümler 1 Beğeniler 92 6 Eylül 2025 #2 TeknoKartal dedi: Merhaba, Mi A2 telefona Android 13 Custom ROM arıyorum düşünceleriniz nelerdir? Kullanım amaçlarıma göre bir Custom ROM. Ankette belirtirseniz sevinirim Kullanım amaçlarım; Telefonda görüşme. Techolay'da gezinmek. Oyun oynamak. Genişletmek için tıkla... Kişilleştirme ihtiyacınız yoksa Pixel Exp. kurmak daha isabetli olacaktır.
TeknoKartal dedi: Merhaba, Mi A2 telefona Android 13 Custom ROM arıyorum düşünceleriniz nelerdir? Kullanım amaçlarıma göre bir Custom ROM. Ankette belirtirseniz sevinirim Kullanım amaçlarım; Telefonda görüşme. Techolay'da gezinmek. Oyun oynamak. Genişletmek için tıkla... Kişilleştirme ihtiyacınız yoksa Pixel Exp. kurmak daha isabetli olacaktır.
KS KS TeknoKartal Becerikli Katılım 26 Haziran 2025 Mesajlar 153 Beğeniler 28 Yer Kartal 6 Eylül 2025 #3 Meriç dedi: Kişilleştirme ihtiyacınız yoksa pixel exp. Kurmak daha isabetli olacaktır. Genişletmek için tıkla... Yok. MIUI 10 ROM kurulu. Telefonda royal kingdom oynuyorum gayet akıcı, uygulamalarda falan akıcı olsun yeter.
Meriç dedi: Kişilleştirme ihtiyacınız yoksa pixel exp. Kurmak daha isabetli olacaktır. Genişletmek için tıkla... Yok. MIUI 10 ROM kurulu. Telefonda royal kingdom oynuyorum gayet akıcı, uygulamalarda falan akıcı olsun yeter.
Heribert Yavuz Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 4.021 Makaleler 9 Çözümler 92 Beğeniler 5.673 6 Eylül 2025 #4 Derpfest ama crDroid'e şans verin mutlaka.