roxor

Başarılı
Süpürge şarj istasyonundan çıkamadığı fakat çalışma komutlarını aldığı, "Temizliğe başlanıyor." dediği bir haldeydi. Üstündeki ufak tuştan iğne yardımıyla resetledikten sonra çalışmaya başladı fakat bu sefer de çalışmaları rastgele oldu. Düz gidemiyor, çarpmayı önlemiyor, çarpma sensörlerine basıldığı zaman basılmamış gibi devam ediyor, şarj istasyonunu bulamıyor fakat şarj istasyonuna çarpmıyor. Uzaktan kumanda modunda herhangi bir yöne yönlendirince o yönde daire çiziyor, tuşu bıraktıktan sonra durmuyor. Kumanda modu kapatılmadığı sürece daire çizmeye devam ediyor.

Sensörleri temizliyor musun? Gerçi çok da bununla alakalı gibi durmuyor. Garantisi devam ediyorsa göndermeyi deneyebilirsin. Ben bu videodaki gibi dar yerleri evden yok ettim. Buralara gidip takılıyor, temizleyemediği için de sürekli deniyor.
Lidarı temizledim, uygulamada haritaladığı alan düzgün bir şekilde gözüküyor da açık alanda da bu şekilde dönüyor. Basmalı olan sensörlerine basınca algılamadan düz gitmeye çalışıyor.

Güncelleme:

Ürün 40 gün garantide kaldıktan sonra söylediğimiz hiçbir soruna değinilmeden "Sol tekerden ses geldiği için değiştirildi." notu düşülerek arızaları giderilmeden tarafımıza teslim edildi.