250 TL bir bütçem var acaba bu fiyata güzel kılıf var mı? İnşaat gibi işte çalışıyorum hep tank kılıf kullandım buna nasıl bir kılıf almalıyım?
Detaylar
Kim cevapladı?Philologically 40
Üstün
Zebana marka kılıfları öneririm. Çok çeşit olmaz, genelde her telefona aynı modelleri çıkarırlar ama sağlam ve kalitelidir.
Güzel ama inşaat gibi bir ortamda çok çabuk eskiyor.
Bazı kılıflar arka kapağı çiziyor ve leke yapıyor note 8 pro telefonumda öyle olmuştu bunda olur mu?
Bu süpermiş gümrüğe takılmaz değil mi?
Bazı kılıflar arka kapağı çiziyor ve leke yapıyor note 8 pro telefonumda öyle olmuştu bunda olur mu?
Sanmıyorum.
Bilmiyorum ama arada çıkarıp temizlerseniz iyi olabilir. Uzun süre inşaatta toz yerse şarj, hoparlör ve mikrofon deliklerinden -etrafında iz bırakacak şekilde- ciddi toz girişi olabilir. Belli aralıklarla cihazı ve kılıfı temiz tutmakta fayda var.Bazı kılıflar arka kapağı çiziyor ve leke yapıyor note 8 pro telefonumda öyle olmuştu bunda olur mu?
Şu an öyle yapıyorum evet.Sanmıyorum.
Bilmiyorum ama arada çıkarıp temizlerseniz iyi olabilir. Uzun süre inşaatta toz yerse şarj, hoparlör ve mikrofon deliklerinden -etrafında iz bırakacak şekilde- ciddi toz girişi olabilir. Belli aralıklarla cihazı ve kılıfı temiz tutmakta fayda var.
Zaten genel olarak cepte değilde çantama koyuyorum o kadar toz yemiyor.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
Çözüldü Steam için koleksiyon kartı kastıran uygulama var mı?
- Margot Robbie
-
-
-