- Makaleler
- 6
Buna bütçe cikar mi? Bu da g99.
Konu sahibinin tercihi hocam ancak biraz daha verip Samsung'ya da CMF almak daha mantıklı.
Buna bütçe cikar mi? Bu da g99.
Aradaki farki verirse bence de daha mantikli.Konu sahibinin tercihi hocam ancak biraz daha verip Samsung'ya da CMF almak daha mantıklı.
Bu butceyi bayagi asiyor ama. A16, 9 bin civari. Bu 11 bin civari.
A07'de de 4 GB RAM var maalesef. Bu bütçede bu kadar oluyor.
A07'de de 4 GB RAM var maalesef. Bu bütçede bu kadar oluyor.
![]()
Omix O1 Neo (8 GB)
Omix O1 Neo detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
En iyi özellikleri bu cihaz sunuyor. Fason cihaz ama işte.
Telefonlardan anlamıyorum. NFC özelliği olan ve bütçemi aşmayacak bir şey lazım. Bütçemi en fazla 10.000 TL'ye çıkarabilirim. Samsung Galaxy A16 öneriliyor; ama 4 GB RAM olduğu için aynı zamanda önerilmiyorda. Ayrıca bunu buldum realme 12 LİTE 8/256GB
Bu telefonu alırsa büyük ihtimalle en az 1 yıl kutuda beklemiş cihaz geçer eline. Ayrıca ekran parlaklığı 500 nit olarak belirtilmiş. Bir AMOLED panel için oldukça düşük.Realme 12 Lite önermem. Bunu öneririm.
RAM tüketimi konusunda haklısın hocam. Ama A07 "düz" One UI kullanıyor. Core sürümü yok.Core vs oluyor onlarda a1X serisi ile a5X serisi tamamen aynı yazılım.
Mesela A16 6 GB RAM'li modeli var 4 GB RAM kullanıyor zaten.
Bu telefonu alırsa büyük ihtimalle en az 1 yıl kutuda beklemiş cihaz geçer eline. Ayrıca ekran parlaklığı 500 nit olarak belirtilmiş. Bir AMOLED panel için oldukça düşük.
Marka önemli olmayacaksa yukarıda önerdiğim O1 Neo daha mantıklı.
Bunun dışında ben de Realme 12 Lite önermem. Galaxy A16 4 GB veya Omix O1 Neo alın bence.
RAM tüketimi konusunda haklısın hocam. Ama A07 "düz" One UI kullanıyor. Core sürümü yok.
Realme 10 alın bunun yerine.Sizce bu fiyata alınır mı? Daha F/P bir ürün öneriniz var mı? Xiaomi Redmi 15C 8GB RAM 256GB