Bütçe
9.000 TL
A07'de de 4 GB RAM var maalesef. Bu bütçede bu kadar oluyor.

En iyi özellikleri bu cihaz sunuyor. Fason cihaz ama işte.

Core vs oluyor onlarda a1X serisi ile a5X serisi tamamen aynı yazılım.
Mesela A16 6 GB RAM'li modeli var 4 GB RAM kullanıyor zaten.

Telefonlardan anlamıyorum. NFC özelliği olan ve bütçemi aşmayacak bir şey lazım. Bütçemi en fazla 10.000 TL'ye çıkarabilirim. Samsung Galaxy A16 öneriliyor; ama 4 GB RAM olduğu için aynı zamanda önerilmiyorda. Ayrıca bunu buldum realme 12 LİTE 8/256GB

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu telefonu alırsa büyük ihtimalle en az 1 yıl kutuda beklemiş cihaz geçer eline. Ayrıca ekran parlaklığı 500 nit olarak belirtilmiş. Bir AMOLED panel için oldukça düşük.

Marka önemli olmayacaksa yukarıda önerdiğim O1 Neo daha mantıklı.

Bunun dışında ben de Realme 12 Lite önermem. Galaxy A16 4 GB veya Omix O1 Neo alın bence.

Core vs oluyor onlarda a1X serisi ile a5X serisi tamamen aynı yazılım.
Mesela A16 6 GB RAM'li modeli var 4 GB RAM kullanıyor zaten.
RAM tüketimi konusunda haklısın hocam. Ama A07 "düz" One UI kullanıyor. Core sürümü yok.

Bu telefonu alırsa büyük ihtimalle en az 1 yıl kutuda beklemiş cihaz geçer eline. Ayrıca ekran parlaklığı 500 nit olarak belirtilmiş. Bir AMOLED panel için oldukça düşük.

Marka önemli olmayacaksa yukarıda önerdiğim O1 Neo daha mantıklı.

Bunun dışında ben de Realme 12 Lite önermem. Galaxy A16 4 GB veya Omix O1 Neo alın bence.

Hocam Omix ile Casper aynı üretim yerlerinde geçiyor :D bir fark yok.
İsterse sadece Android sürümü daha yeni X45 versiyonu var.

RAM tüketimi konusunda haklısın hocam. Ama A07 "düz" One UI kullanıyor. Core sürümü yok.

Core ismiyle gelmiyorlar ancak a0X serisi hem A06 hem A07 test etmiş biri olarak a1X'ten bile çok farklı. İnanılmaz kısıtlı.