III. Osman

Yetkin
Daha bugün elime geçti. Açar açmaz denedim. Hiçbir cihaz ürünü algılamadı. Şarjı falan yoktur diye düşünüp 1.5 saate yakın şarj ettim. Yine hiçbir cihaz algılamadı. Hadi iPhone 7 kötü telefon algılamadın. Xiaomi telefon ve laptopta da denedim yine algılamadı. Kutusu açıldığı için muhtemelen iade almayacaklar. Garantiye götür falan diyor N11 temsilcisi. Garanti belgesini de yollamamışlar, faturayı da yollamamışlar. Mailde de yok.

Çin malı işte, ne bekliyorsun ki.

Hiçbir işim rast gitmiyor kafayı yememe ramak kaldı.

Son düzenleme:
Şu dokümanda gerekli bilgiler verilmiş gibi: Xiaomi Malaysia.

8. Q: How to connect mobile phones and other devices?
A: For Redmi Buds 4 Lite, the connection steps are as follows.
1. Connect the new device:
①Click either earbud for 5 times within 30 seconds after taking the earbuds from the charging box and the earbuds are in pairing mode.
②Turn on your phone's Bluetooth, search for and connect to "Redmi Buds 4 Lite".
2: For the first use, the headset needs to be activated, there are 2 ways (a and b):

a.Manual power on: Please put the headset into the charging case, and open the cover to activate the headset. After activation, the headset automatically enters the waiting state for connection. (At this time, the indicator light of the charging box is on and flashes for one minute)

b. Power on: When the headset is in the charging box, connect the power supply to the charging box to activate the headset. (At this time, the indicator light of the charging box lights up and enters the charging state) 2. Use the Xiaomi mobile phone to quickly connect
Put the earphones into the charging box, close the cover and approach the unlocked Xiaomi mobile phone with the Bluetooth function turned on, open the charging box cover, and follow the instructions on the mobile phone interface to connect the earphones.

Elimden geldiğince gerekli yerleri yerelleştireyim:
  1. Yeni bir cihaz bağlamak için:
    1. Kulaklıkları şarj kutusundan çıkardıktan sonraki 30 saniye içerisinde kulaklıklardan birine 5 kez dokunun/basın. Böylelikle kulaklıklar eşleştirme moduna girecek.
    2. Cihazınızın Bluetooth'unu açın, kulaklıkların ismi "Redmi Buds 4 Lite" diye gözükecek olmalıymış.
  2. İlk kullanım için kulaklıklar etkinleştirilmeliymiş. Burada iki yol sunulmuş, ilkini aktaracağım yani "Manual power on" kısmını:
    1. Kulaklıkları şarj kutusuna koyun ve kutunun kapağını açın. Böylelikle kulaklıklar etkinleştiriliyormuş.
    2. Etkinleştirdikten sonra kulaklıklar otomatik olarak "bağlantı için bekleme" moduna giriyormuş ve şarj kutusunun ışığı 1 dakika boyunca yanıp sönüyormuş. Sanırım bu esnada cihazınızı bağlayabiliyor olmalısınız.

Denedim. Hiçbir şeye yaramayacak muhtemelen. İnternette bu sorunu yaşayan bir sürü kişi var. Çözümü yok.

450 TL çöpe gitti.

Yok mu bunun bir çözümü.

14 gün içinde hiçbir koşul göstermeksizin iade hakkın var tüketici olarak iade et almasalar tüketici hakem heyetine git bu devide 450TL bile çok önemli

Şu dokümanda gerekli bilgiler verilmiş gibi: Xiaomi Malaysia.

Elimden geldiğince gerekli yerleri yerelleştireyim:
  1. Yeni bir cihaz bağlamak için:
    1. Kulaklıkları şarj kutusundan çıkardıktan sonraki 30 saniye içerisinde kulaklıklardan birine 5 kez dokunun/basın. Böylelikle kulaklıklar eşleştirme moduna girecek.
    2. Cihazınızın Bluetooth'unu açın, kulaklıkların ismi "Redmi Buds 4 Lite" diye gözükecek olmalıymış.
  2. İlk kullanım için kulaklıklar etkinleştirilmeliymiş. Burada iki yol sunulmuş, ilkini aktaracağım yani "Manual Power on" kısmını:
    1. Kulaklıkları şarj kutusuna koyun ve kutunun kapağını açın. Böylelikle kulaklıklar etkinleştiriliyormuş.
    2. Etkinleştirdikten sonra kulaklıklar otomatik olarak "bağlantı için bekleme" moduna giriyormuş ve şarj kutusunun ışığı 1 dakika boyunca yanıp sönüyormuş. Sanırım bu esnada cihazınızı bağlayabiliyor olmalısınız.

Hocam teşekkürler fakat çoğunu denedim bunların. Hiçbir türlü bağlanmadı.

Işığı falan var mı? Ses veriyor mu kutudan çıkarınca?

Eğer ışık ses yoksa zaten kulaklıklar aktif olmuyordur, jelatini falan kalmış olabilir üzerinde.

Daha bugün elime geçti. Açar açmaz denedim. Hiçbir cihaz ürünü algılamadı. Şarjı falan yoktur diye düşünüp 1.5 saate yakın şarj ettim. Yine hiçbir cihaz algılamadı. Hadi iPhone 7 kötü telefon algılamadın. Xiaomi telefon ve laptopta da denedim yine algılamadı. Kutusu açıldığı için muhtemelen iade almayacaklar. Garantiye götür falan diyor N11 temsilcisi. Garanti belgesini de yollamamışlar, faturayı da yollamamışlar. Mailde de yok.

Çin malı işte, ne bekliyorsun ki.

Hiçbir işim rast gitmiyor kafayı yememe ramak kaldı.

İade almayacaklar diye bir durum söz konusu olamaz hocam satıcı iade kabul etmiyor olsa bile ki mümkün değil 14 gün koşulsuz süren var. N11’ in bu sorunu çözme zorunluluğu var.