III. Osman

Yetkin
Daha bugün elime geçti. Açar açmaz denedim. Hiçbir cihaz ürünü algılamadı. Şarjı falan yoktur diye düşünüp 1.5 saate yakın şarj ettim. Yine hiçbir cihaz algılamadı. Hadi iPhone 7 kötü telefon algılamadın. Xiaomi telefon ve laptopta da denedim yine algılamadı. Kutusu açıldığı için muhtemelen iade almayacaklar. Garantiye götür falan diyor N11 temsilcisi. Garanti belgesini de yollamamışlar, faturayı da yollamamışlar. Mailde de yok.

Çin malı işte, ne bekliyorsun ki.

Hiçbir işim rast gitmiyor kafayı yememe ramak kaldı.

Son düzenleme:
Işığı falan var mı? Ses veriyor mu kutudan çıkarınca?

Eğer ışık ses yoksa zaten kulaklıklar aktif olmuyordur, jelatini falan kalmış olabilir üzerinde.

Sadece kutuyu açıp kapatırken kutuda bir noktada ışık yanıp bir süre sonra sönüyor. Kulaklığın üstündeki jelatini çıkarmadım. İnce bir çizgi şeklinde jelatin zaten onun etkileyeceğini sanmıyorum.

İade almayacaklar diye bir durum söz konusu olamaz hocam satıcı iade kabul etmiyor olsa bile ki mümkün değil 14 gün koşulsuz süren var. N11'in bu sorunu çözme zorunluluğu var.

Yorumlarda birisi iade almadıklarını belirtmiş. Canlı temsilciye bağlandığımda o da garantiye götürün servis raporu doğrultusunda iade alırız ancak tarzı bir şey dedi de kim uğraşacak onunla. Üstelik garanti belgesini bile koymamışlar. Yav hiç uğraşmak istemiyorum altı üstü kulaklık la. Keşke kablolu alaydım Allah kahretsin.

Sadece kutuyu açıp kapatırken kutuda bir noktada ışık yanıp bir süre sonra sönüyor. Kulaklığın üstündeki jelatini çıkarmadım. İnce bir çizgi şeklinde jelatin zaten onun etkileyeceğini sanmıyorum.

Yorumlarda birisi iade almadıklarını belirtmiş. Canlı temsilciye bağlandığımda o da garantiye götürün servis raporu doğrultusunda iade alırız ancak tarzı bir şey dedi de kim uğraşacak onunla. Üstelik garanti belgesini bile koymamışlar. Yav hiç uğraşmak istemiyorum altı üstü kulaklık la. Keşke kablolu alaydım Allah kahretsin.
Satıcıdan garanti belgesini temin edebilirsen senin açından daha iyi olabilir direk üretici firmadan sıfırını temin edebilirsin. Eğer satıcı bu koşuluda sağlamıyorsa dediğim gibi, N11 bu sorunu kesinlikle ve koşulsuz çözmek zorunda !

Satıcıdan garanti belgesini temin edebilirsen senin açından daha iyi olabilir direk üretici firmadan sıfırını temin edebilirsin. Eğer satıcı bu koşuluda sağlamıyorsa dediğim gibi, N11 bu sorunu kesinlikle ve koşulsuz çözmek zorunda!

Satıcı N11 zaten. Adamların yaptığı rezilliğe bak. Ne garanti belgesi var ne fatura var. Mail adresine bakıyorum orada da yok.

Yok mu şuna bir öneri verecek. İade bilmem ne ile uğraşmak istemiyorum zaten kutu açıldığı için iade almıyorlar kulaklıkta.
Kulaklık hala elinizdeyse etiketlerini sökerek deneyin etiketleri sökmeden olmuyomuş bende aynı sorunu yaşadım ettikleri çıkardığınız gibi bağlan yazısı çıkıyor

Daha bugün elime geçti. Açar açmaz denedim. Hiçbir cihaz ürünü algılamadı. Şarjı falan yoktur diye düşünüp 1.5 saate yakın şarj ettim. Yine hiçbir cihaz algılamadı. Hadi iPhone 7 kötü telefon algılamadın. Xiaomi telefon ve laptopta da denedim yine algılamadı. Kutusu açıldığı için muhtemelen iade almayacaklar. Garantiye götür falan diyor N11 temsilcisi. Garanti belgesini de yollamamışlar, faturayı da yollamamışlar. Mailde de yok.

Çin malı işte, ne bekliyorsun ki.

Hiçbir işim rast gitmiyor kafayı yememe ramak kaldı.
Merhaba, cihaz hala sizdeyse çözümü şu şekilde:

Benzer sorunları yaşadıktan sonra bu benim için işe yaradı: kulaklıkları kasaya koyun, kasayı kapatın, USB-C'yi kasaya bağlayın, sonra USB-C'yi kasadan çıkarın, kasayı açın (tomurcukları içinde bırakın), Windows'ta Bluetooth'u açın ve yeni bir cihaz bağlayın.

İyi şanslar ve umarım yardımcı olur! Kaynak Redmi Buds 4 Lite FAQ Online'dı.