Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256 GB 8 GB alınır mı?

Performans için Redmi Note 13, kamera vb. Özellikler için 13 Pro derim ben.
Hocam şunları istiyorum genel olarak;
  1. Fiyat olarak ucuz 10.000 - 11.000 arası.
  2. Kayıtlı cihaz
  3. Ekran olarak IPS ya da Amoled
  4. Depolama alanı en az 256 GB ve 6/8 GB Ram
  5. Pil performansı iyi
  6. LineageOS kolayca kurulmalı ya da en azından Android sürümü birkaç yıl güncel olabilmelidir
  7. Marka olarak da bilindik, güvenilir olsa iyi olur Reeder falan olmasın yani.
İnternette baktım Red Mi Note 13 Pro iyi gibi duruyor, Düz Red Mi Note 13 iyiyse, onu da düşünürüm.

Bana kalsa 2 cihaz da güç bakımından yetersiz özellikle aşırı emülatör kullanıyorum ve Redmi Note 13 ve Note 8 Pro arasında bile böyle güç açısından uçuk farklar yoktur. Benim tavsiyem yine yurt dışından almanız çünkü cihazın tek farkı garantisinin olmaması onu da fiyat farkı kapatıyor.

Bu arada biraz baktım redmi note 8 pro'yu da fazla küçümsemişim

Düz Redmi 13'te güzel duruyor aslında hocam. Hem de daha küçük boyu var.

Bu arada sıfır olması şart mı? En basitinden 2. el sitelerde daha ucuza elden çıkarmak için kapalı kutu bile satılıyor.

Bu arada sıfır olması şart mı? En basitinden 2. el sitelerde daha ucuza elden çıkarmak için kapalı kutu bile satılıyor.
Hocam kapanır diye sıfır kutu satanlardan almak istemiyorum, ondan. Custom Rom atacağım kesin olarak.

Aman hocam, bulaşmayın. Bu devirde eMMC'li cihaz mı alınır?
Hocam yetmez mi eMMC hızı? Steam Deck bile kullanıyormuş, ondan.

Sıfır kutulularda zaten genelde alacağınız kişi ürünü size önden gösteriyor daha sonradan paketi açılıyor ve direnç işlemi yapılıyor. En azından bende böyle yapıldı. Şarj aleti falanda veriliyor ama çevirici isteyin yoksa prize takamazsınız. Ben işlem yapılmadan parayı ödemedim öylede yapabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…