Bayağı sorunludur. Dokunmatik sorunlar oluyor, ısınıyor bayağı, sesi çalışmıyor ve pil performansı çok kötü. Ondan çok ayıplı bir ürünü satmak istemiyorum böyle, evde dursun ya da birine veririm yeni cihaz aldığım zaman.6S i üstüne ekleyip 2. el daha iyi TR cihazla takas da yapabilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?erdym
Üstün
Bayağı sorunludur. Dokunmatik sorunlar oluyor, ısınıyor bayağı, sesi çalışmıyor ve pil performansı çok kötü. Ondan çok ayıplı bir ürünü satmak istemiyorum böyle, evde dursun ya da birine veririm yeni cihaz aldığım zaman.
Hocam sizin ki yine iyiymiş ben iPhone 6 Plus ekranı kırık, Touch ID yok ve batarya bitik telefonu iPhone SE 2'ye para ekleyip vermiştim 1700'den saymıştık ki 6Sden hem daha güçsüz hem de yazılımı daha eski bir cihaz
Redmi Note 13 almayayım. Performansı yerlerdeymiş hakkatten.Hocam sizin ki yine iyiymiş ben iPhone 6 Plus ekranı kırık, Touch ID yok ve batarya bitik telefonu iPhone SE 2'ye para ekleyip vermiştim 1700'den saymıştık ki 6Sden hem daha güçsüz hem de yazılımı daha eski bir cihaz![]()
Red Note 13 Pro iyiye benziyor ama.Redmi Note 13 almayayım. Performansı yerlerdeymiş hakkatten.
erdym
Üstün
Yine de 2. elde TR S21 falan gelir o fiyata.
Şimdi ben diyelim Red Mi Note 13 Pro alsam, parasına değer mi?
S21 yurt dışı satıyorlar hep, ikinci el.
erdym
Üstün
Şimdi ben diyelim Redmi Note 13 Pro alsam, parasına değer mi?
S21 yurt dışı satıyorlar hep, ikinci el.
Değmez ileride elinden çıkarması da zor redmileri.
S21 zaten sıfır bulunmaz ama temiz cihaz TR bulunur.
Başka bu paraya kayıtlı, sıfır cihaz bulamadım hiç. Sizin önerileriniz var mıdır başka.Değmez ileride elinden çıkarması da zor redmileri.
erdym
Üstün
Başka bu paraya kayıtlı, sıfır cihaz bulamadım hiç. Sizin önerileriniz var mıdır başka.
S21 FE de olabilir daha ucuz oluyor.
Biraz pahalı sıfırı.
erdym
Üstün
Sıfırdan çok garantili bakmanız daha doğru olur bence.
Yeni konular
-
-
-
-
FINAL FANTASY I-II-III-IV-V-VI PIXEL REMASTER Türkçe Yama - 2026
- Patriots Çeviri
-
Yeni mesajlar
-
Ev için dondurma makinesi önerisi
- LeoTheLinuxEnthusiast6610