Telefonumdaki uygulama kasası durduğu yerde çok fazla şarj harcıyor. Yok edebilir miyim?
Detaylar
Kim cevapladı?Ben de 14T'de uygulama kasasını kapalı şekilde kullanıyorum. Ayarlardan da kısıtladım otomatik başlatmayı falan kapattım. Bir süre sonra pil kullanımında çok yüksek yüzdesi olduğunu görünce şaşırdım. Hala da gözüküyor pil kullanımına bakınca. Ana ekranda kullanılan widgetlar mı etkiliyor anlamadım bir türlü.
Çalışmaması için her şeyi yapıyorum ama yine de bir şekilde çalışıyor olarak gözüküyor pil kullanımında...
Hocam bu uygulama bir haftada falan tekrar kendiliğinden açılıyordu konuyu açtığım zamanlar. Bir kontrol edin isterseniz. Sonradan ne olduysa kapandı bir daha açılmadı.Çalışmaması için her şeyi yapıyorum ama yine de bir şekilde çalışıyor olarak gözüküyor pil kullanımında...
Eki Görüntüle 226017
Hala aynı işte bende... Bir şey çalışmasını tetikliyor. Kaynağını bulmak lazım.Hocam bu uygulama bir haftada falan tekrar kendiliğinden açılıyordu konuyu açtığım zamanlar. Bir kontrol edin isterseniz. Sonradan ne olduysa kapandı bir daha açılmadı.
- Makaleler
- 9
Shizuku ve Canta kullanarak kurtulabilirsiniz. Canta üzerinde sağ üstten filtre kısmına basıp "Recommend" seçerseniz sildiğiniz zaman telefona yararı olacak şeyleri görebilirsiniz. Şakasız 30 tane bloatware sildim bu şekilde ve pil aşırı iyi durumda.Çalışmaması için her şeyi yapıyorum ama yine de bir şekilde çalışıyor olarak gözüküyor pil kullanımında...
Eki Görüntüle 226017
Peki bu uygulama kasası her şeyi kapatmamam rağmen ne kullanıyor da böyle pil kullanımı çıkıyor? Ben onu merak ediyorum. Kapatırsam sıkıntı çıkar mı ki? Deneyeceğim tabi.
@Essex shizuku Android sürüm desteklemiyor. Alternatif yok mu?
Son düzenleme:
- Makaleler
- 9
Neden pil harcadığını bilmiyorum hiçbir fikrim yok. Canta üzerinde kaldırılması öneriliyor. Sorun olmaz kaldırılırsa.Peki bu uygulama kasası her şeyi kapatmamam rağmen ne kullanıyor da böyle pil kullanımı çıkıyor? Ben onu merak ediyorum. Kapatırsam sıkıntı çıkar mı ki? Deneyeceğim tabi.
Android 14 yok mu cihazınızda nasıl desteklemiyor?Shizuku Android sürüm desteklemiyor. Alternatif yok mu?